Είπαν το τελευταίο “αντίο” στην Τζέσυ Παπουτσή

388

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στην Τζέσυ Παπουτσή. Στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες φίλοι και θαυμαστές για να πουν το ύστατο “χαίρε” στην αγαπημένη ηθοποιό.

Η Τζέσυ Παπουτσή «έσβησε» στα 68 της χρόνια, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έχοντας δώσει επί 62 ημέρες «μάχη» για τη ζωή της, νοσηλευόμενη μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι.

Συγκλονισμένος ο γιος της Γιώργος Καληώρας, ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός και ο πρώην άνδρας Θάνος Καληώρας, αλλά και η στενή της φίλη Βάσια Τριφύλλη. Η Βάσια Τριφύλλη, που ήταν αγαπημένη φίλη με την ηθοποιό, δεν μπορούσε να το πιστέψει και έλεγε συνεχώς στον σύζυγο τής Τζέσυ Παπουτσή «Θέλω να πεθάνω».

Στην κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Μιμή Ντενίση, η Άννα Φόνσου, η Σοφία Βογιατζάκη η Άννα Κουρή, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Σερέτη, o Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Νόρα Κατσέλη,  η Άντζελα Δημητρίου, η Βίλμα Τσακίρη, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Αγγελική Δαλιάνη, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Χρήστος Σπανός, η Ελένη Φιλίνη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ρέα Τουτουνζή, η Νόνη Δούνια, ο Κώστας Καπετανίδης.

Η οικογένεια είχε από χθες απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει