Η επιστροφή Τουτζάρη φέρνει εξελίξεις

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

140

Με τον Αντώνη Σταθόπουλο να είναι η μοναδική προσθήκη  μέχρι τώρα για τον Εργοτέλη οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν σε μια εβδομάδα κατά την οποία αναμένεται να τρέξουν ακόμα περισσότερο τα μεταγραφικά θέματα. Αυτό θα γίνει ουσιαστικά από αύριο με την επιστροφή στο Ηράκλειο του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη που είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται από τη διοίκηση τις μεταγραφές. Ο κ. Τουτζάρης εκπροσώπησε τον Εργοτέλη χθες στη συνάντηση των ομάδων της Β’ Εθνικής με τον υφυπουργό Αθλητισμού και από αύριο έρχεται στο Ηράκλειο για να συντονίσει τις κινήσεις που θα γίνουν σε μεταγραφικό επίπεδο.

Μέχρι τις 16 Ιουλίου που ξεκινάνε τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι περισσότερες μεταγραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη υπογράψει άλλοι δυο πλην του Σταθόπουλου, ενώ ο αριθμός αναμένεται να μεγαλώσει τις επόμενες μέρες καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τουλάχιστον άλλους δυο παίκτες.

Αύριο εξάλλου έχει καθοριστεί συνάντηση ανάμεσα στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει