Επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

156

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα. Η πρώτη του Ιουλίου. Και μπήκε όπως πρέπει… ζεστά. Και μην ξεχνάτε ότι τον Ιούλιο κάνουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα μπάνια. Διότι μετά πιάνουν μπουρίνια και μελτέμια.

ΩΣΤΟΣΟ κάπου αλλού οι στροβιλισμοί έχουν ξεκινήσει, εκτός εποχής, και κάποιους τους πήρε και τους σήκωσε… Για παράδειγμα ο Σταύρος πήρε διαζύγιο από τη Φώφη, επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που προέβλεπαν ότι ο… γάμος δεν επρόκειτο να μακροημερεύσει.

ΣΤΗ ΝΔ ΠΑΛΙ, αν και σε περιδίνηση, λένε ότι κρατούν… Η Μέρκελ μας πιέζει για το Σκοπιανό, είπε ο Αυγενάκης, αλλά εμείς… βράχος. «Ό,τι λέμε στο εσωτερικό, λέμε και στο εξωτερικό, η συμφωνία για το Σκοπιανό ήταν κακή» σημειώνει ο Λευτέρης.

ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ πάντως κάτι χρεώνει ο διαγραφείς Μίχαλος. Ώρες είναι να πουν τώρα ότι βρίσκεται πίσω από τις διώξεις των «καραμανλικών» της παράταξης!

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ πάντως οι «Καραμναλικοί» να είναι πιο επιεικείς με την κυβέρνηση. Ο Αλέξης τους έχει στο απυρόβλητο για τη διακυβέρνηση 2004- 2009, λες και ξεπληρώνει κάποιο γραμμάτιο.

ΓΙΑ ΤΟ προσφυγικό τι να πει κανείς; Όλοι πήραν λεφτά και εμείς πρόσφυγες πίσω! Επιστροφές καταστροφές, που τραγουδούσε και μια ψυχή.

Α, ΠΗΡΑΜΕ και σταθερό συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τουλάχιστον για έξι μήνες.

ΚΑΙ ΜΗΝ ακούτε την αντιπολίτευση ότι αυτό ήταν προϊόν παζαρέματος. Ο Γερμανός πρέσβης στη Αθήνα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και το Μαξίμου διαρρέει ότι έτσι ο Τσίπρας στηρίζει έμπρακτα τη νησιωτικότητα!

Η ΖΩΖΩ (Σαπουντζάκη) δήλωσε ότι και να τη ρωτήσει κάποιος την ηλικία της δεν θυμάται να του πει πόσο είναι! Αφήστε τις κακιούλες περί Ακροπόλεως και σκεφτείτε μόνο ότι ήταν του ασπρόμαυρου κινηματογράφου. Δεν ήταν δα και του βωβού!

Ο ΣΩΡΡΑΣ πάντως είναι ο καλύτερος του χωριού, αν θεωρηθεί ως τέτοιο ο Άλιμος που κρυβόταν και ας λέει ότι κυκλοφορούσε κανονικά. «Εκτός από τις ελληνικές, με κυνηγούσαν και ξένες υπηρεσίες γιατί το θέμα μου ήταν παγκόσμιο» είπε ο γίγαντας.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ τα δελτία κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους. Τυχεροί οι παραλήπτες τους που θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές με πληρωμένη διαμονή. Διότι κάποιοι άλλοι και είναι πολλοί αυτοί, δεν θα κάνουν καθόλου!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει