Επί παντός αθλητικού

158

Μετάλλια στον Δήμο Ηρακλείου για την πολιτική του στον αθλητισμό

Δυο ακόμα σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Δήμος Ηρακλείου για την πολιτική του όσον αφορά στον αθλητισμό.   Συγκεκριμένα, στα «Sports Marketing Awards 2018», ο Δήμος, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Γήπεδα / Στάδια / Αθλητικές εγκαταστάσεις» για την αξιοποίηση ολυμπιακής εγκατάστασης από την τοπική αυτοδιοίκηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, οικονομίας και του αθλητισμού, καθώς και το ασημένιο στην «Sports Events / Branded Events» για τη μύηση μαθητών σε ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα, τη φυσική δραστηριότητα και την υγεία.

«Οι συνεχείς τιμητικές διακρίσεις για τον Δήμο Ηρακλείου επιβεβαιώνουν ότι, με την καθοδήγηση του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού, κινούμαστε σταθερά στην σωστή κατεύθυνση και στον τομέα του αθλητισμού.

Η αξιοποίηση του Παγκρητίου Σταδίου προς όφελος της κοινωνίας είναι μια διαρκής και επίμοχθη προσπάθεια, την οποία έχουμε επωμιστεί μόνοι μας ως δημοτική αρχή, δίχως τη βοήθεια της Πολιτείας. Παρά τις δυσκολίες όμως και χάρις στη σκληρή και μεθοδική δουλειά των στελεχών της Α.Α.Η, αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Το χρυσό μετάλλιο είναι κυρίως δικό τους.

Επίσης, είμαστε υπερήφανοι για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που υλοποιούμε και ειδικά εκείνα που απευθύνονται σε παιδιά. Η βράβευση στη συγκεκριμένη κατηγορία μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, και εμάς και τους ανθρώπους του ΔΟΠΑΦΜΑΗ που έχουν συνεισφέρει καταλυτικά στην επιτυχία αυτών των προγραμμάτων», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς που παρέλαβε τα βραβεία.

 

Το μπαλάκι περνάει τώρα στην πλευρά του κόσμου

ΟΦΗ ΣΗΜΑΜε 80 ευρώ θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του ΟΦΗ τη νέα περίοδο από τις θύρες 4 και 5.

Αυτή είναι η τιμή που αποφάσισε η διοίκηση κατόπιν πρότασης που της έγινε από τους Συνδέσμους.

Τιμή που είναι ελκυστική αφού ο μ.ό. βγαίνει περίπου στα 4,5 ευρώ ανα παιχνίδι (μαζί αυτά του κυπέλλου).

Η διοίκηση έκανε την κίνησή της και πλέον το μπαλάκι έχει πάει προς την πλευρά του κόσμου, που οφείλει να γεμίζει σε κάθε αγώνα αυτές τις θύρες και όχι μόνο στα μεγάλα παιχνίδια…

Ν.Μ.

 

Ίδια κατηγορία, άλλοι στόχοι…

ΣταματάκοςΜετά τον Σταμόπουλο και ο Σταματάκος θα συνεχίσει στη Β’ Εθνική καθώς συμφώνησε με τα Τρίκαλα.

Σαν βήμα δεν το λες και μεγάλο, αφού παραμένει στην ίδια κατηγορία, αλλά από την άλλη πάει σε μια ομάδα που βάζει στόχο την άνοδο και ίσως βρει και ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο αφού τα δεδομένα στον Εργοτέλη δεν επιτρέπουν ούτε οικονομικά ανοίγματα ούτε  πολύ υψηλούς στόχους…

Ν.Μ.

 

 

Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Δύο χρυσά βραβεία κι  ένα αργυρό κατέκτησε ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας  Αρκαλοχωρίου στην τελετή απονομών των sports Marketing awards που σε μια εντυπωσιακή τελετή στο GAZARTE στον Κεραμεικό. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης δήλωσε συμμετοχή σε τρεις κατηγορίες και κέρδισε τα παρακάτω βραβεία.

  1. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Video για τα γνωστά διαφημιστικά σποτ (super γιαγιά, Ελληνίδα μάνα) με συνολικά 6 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κριτήριο τη δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα, την πρωτοτυπία και την αρτιότητά τους.
  2. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης βραβεύτηκε ως αθλητική εκδήλωση κορυφαία στο είδος της που προσέλκυσε χιλιάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια κωμόπολη, το Αρκαλοχώρι, που κάθε άλλο από τουριστικός προορισμός είναι.
  3. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Running & Live Well. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διακρίθηκε γιατί κέντρισε το εμπορικό ενδιαφέρον, προσέλκυσε χιλιάδες συμμετέχοντες και ενίσχυσε την τοπική κοινωνία.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει