Προσφορές έως και 50% στα καταστήματα του TALOS PLAZA

ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

716

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται εντός του γνωστού εμπορικού κέντρου θα προσφέρουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν τα ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα  τους με γενναία έκπτωση!

Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν την ευκαιρία  στους επισκέπτες του TALOS PLAZA να απολαύσουν την ποιότητα των προϊόντων τους και των υπηρεσιών τους σε προνομιακή τιμή, λόγω γενεθλίων.

Το γεγονός της σταθερής επιλογής όλων των καταναλωτών, 11 χρόνια τώρα, στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου αποτελεί ένα πολύ ισχυρό λόγο να ενδυναμωθεί αυτή η σχέση.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν  στο TALOS PLAZA στον τομέα του retail, BATA, GALLERIA, GALLERIA  SHOES, YAMAMAY,  OVS, PEACOCKS, BC MEN, ΚΟΥΦΕΤΑ, μπορούν  να καλύψουν κάθε απαίτηση για τις αγορές σας.

Υπηρετούν τις πιο σύγχρονες προτάσεις σε στιλ και άποψη, με δεδομένη την ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Mε υπέροχη θέα στη θάλασσα ή στο δροσερό αίθριο του TALOS PLAZA, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας, σε συνδυασμό με τις πιο γευστικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις, στα πολύ αγαπημένα στέκια πλέον STARBUCKS, FLO CAFÉ ESPESSO ROOM, SPORTS CAFÉ,  MΙSTRAL SEASIDE, ΣΙΕΛ CAFE.

Για φαγητό όλων των γεύσεων και προτιμήσεων σας  περιμένουν τα καταστήματα PASTARELLA, YANKEE’S, YASOUVLAKI, GOODY’S καλύπτοντας τις γαστρονομικές απαιτήσεις  κάθε απολαυστικού γεύματος.

Tα πολύ ενημερωμένα και σύγχρονα βιβλιοπωλεία: greekbooks.gr, ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Το κατάστημα TALOS KIOSK σάς περιμένει για τις καθημερινές, γενικές σας αγορές.

Ο οργανωμένος παιδότοπος  SPORTS KIDS, οι δραστηριότητες της  ΜΑΓΙΚΗΣ ΦΩΛΙΑΣ, περιμένουν κάθε παιδί για αξέχαστες στιγμές.

Οι χώροι παιχνιδιών μπορούν να ικανοποιήσουν τη φαντασία κάθε μικρού και μεγάλου επισκέπτη.

Τέλος για τους σινεφίλ, οι άνετες και σύγχρονες κινηματογραφικές αίθουσες της  ODEON αποτελούν τον καλύτερο προορισμό.

Το ωράριο λειτουργίας όλων των καταστημάτων είναι 09.30 ως 21.30 καθημερινά.

Το υπόγειο πάρκινγκ με 260 θέσεις, που λειτουργεί δωρεάν από τις 2 π.μ. έως τις 15.00, καθημερινά όλο το χρόνο, αποτελεί ένα ακόμη σημείο άνεσης για την επίσκεψή σας στο εμπορικό κέντρο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει