Ημερήσια δρομολόγια και super καλοκαιρινές προσφορές

Η ΑΝΕΚ LINES ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

667

Και αυτό το καλοκαίρι “βάλτε πλώρη” για Κρήτη με την ΑΝΕΚ LINES, απολαμβάνοντας  ένα φιλόξενο, όμορφο ταξίδι, οικονομικά και άνετα, με εισιτήρια που ξεκινούν από 20€, ελκυστικά πακέτα προσφορών από 76€ το άτομο με ΙΧ και προνομιακές παροχές.

Η Κρήτη αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Οι διάσημες παραλίες, οι αρχαιολογικοί  χώροι, οι κοσμοπολίτικες πόλεις, οι ιστορικές μονές, τα επιβλητικά φαράγγια, η φιλοξενία και η μεσογειακή διατροφή, όλα ένα ατέλειωτο παζλ διαφορετικών επιλογών προσελκύουν ειδικά το καλοκαίρι  χιλιάδες τουρίστες.

Από το Ελαφονήσι με τις αμμοθίνες και τους κέδρους, τη νωχελική λίμνη του Κουρνά, τον πολυτραγουδισμένο Ψηλορείτη, το διάσημο φαράγγι της Σαμαριάς, το ενετικό κάστρο της Καζάρμα στη Σητεία, τους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσού και της Φαιστού, τον Άγιο Παύλο με τους θεόρατους αμμόλοφους, το Βάι με το εξωτικό φοινικόδασος.

Εντυπωσιάζει το εσωτερικό του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ”
Εντυπωσιάζει το εσωτερικό του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ”

Ταξιδέψτε στην Κρήτη με την ΑΝΕΚ και απολαύστε τη διαμονή σας με επισκέψεις σε μοναδικούς προορισμούς.

Η ΑΝΕΚ ενισχύει σταθερά την γραμμή της Κρήτης με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, με αφορμή την έντονη τουριστική κίνηση που σημειώνεται στο  νησί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι από το τέλος Ιουνίου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου προγραμματίζει 138 ημερήσια δρομολόγια συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με την άψογη εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας έτσι με συνέπεια στην ανάπτυξη των αναγκών του τόπου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

H ANEK LINES προσφέρει καθημερινά ημερήσια και βραδινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά, με το πλήρως ανακαινισμένο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και στο Ηράκλειο με το “ΚΡΗΤΗ ΙΙ, παρέχοντας εκπτώσεις και προσφορές  όπως:

  • 30% έκπτωση στα ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και ΙΧ
  • 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα
  • 20% έκπτωση στα βραδινά δρομολόγια στα εισιτήρια επιστροφής
  • 50% έκπτωση για παιδιά από 5-10 ετών σε όλες τις θέσεις
  • Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους
  • Έως 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές και πολλά πακέτα προσφορών με ΙΧ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το ανανεωμένο www.anek.gr, καλέστε στα τηλ. 210 4197400, 28210 27500, 2810 308000  ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Οι αναλυτικοί πίνακες των δρομολογίων προς και από τα Χανιά και το Ηράκλειο
Οι αναλυτικοί πίνακες των δρομολογίων προς και από τα Χανιά και το Ηράκλειο

Γίνετε μέλος στο πρόγραμμα ΑΝΕΚ Smart Bonus και επωφεληθείτε κερδίζοντας αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια κάνοντας την πιο έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια σας!

Η ΑΝΕΚ LINES, με σταθερή παρουσία στα Χανιά, που μετρά πάνω από 50 χρόνια, στηρίζει στην πράξη την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Με συνέπεια, όλο τον χρόνο, η εταιρεία συνδέει τον τόπο με την ηπειρωτική Ελλάδα, επενδύοντας παράλληλα στη διαρκή αναβάθμιση του στόλου της. Στις δύσκολες οικονομικές περιόδους που διανύουμε, η εταιρεία μεριμνά για τις ανάγκες των επιβατών και κρατά και για μία ακόμα χρονιά σταθερές τις ανταγωνιστικές τιμές των εισιτηρίων της.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η ΑΝΕΚ LINES σας κλείνει “ραντεβού στο πλοίο” και σάς ταξιδεύει στην Κρήτη με “πλώρη” μοναδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει