ΤΟΠΙΚΟ

148

Α1

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ. Έτσι μετά τον Κώστα Μιχελακάκη, κάτοικος Κρουσώνα θα παραμείνει και τη νέα περίοδο ο Βασίλης Παπαδάκης, στην εμπειρία του οποίου ποντάρει πολλά ο Νίκος Ανδριανάκης.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Τίμος Λουτριώτης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας βοήθησε πολύ την ομάδα από τον Γενάρη και μετά και η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Αχιλλέας Δημητριάδης, που επιστρέφει στον Κρουσώνα μετά από 1 χρόνο. Σήμερα, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας, όπου θα αναλυθεί από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν.

Ο ΠΑΝΟΜ ήταν η μοναδική ομάδα που μέχρι ένα σημείο, προσπάθησε να κυνηγήσει τον Γιούχτα. Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε την διοίκηση των Κυπελλούχων Ηρακλείου, να συγχαρεί τους πρωταθλητές για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Επίσης οι Μαλιώτες συγχαίρουν το σύνολο των ομάδων που εξασφάλισαν άνοδο στις τοπικές κατηγορίες και τους εύχεται καλή πορεία τη νέα σεζόν.

Α2

Την Κυριακή 1 Ιουλίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Νιπιδιτού. Οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα για να βρουν την διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Παπαδάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει