ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: «Θρασύτατη η παρέμβασή σας στο ποδόσφαιρο»

199

Τις παρεμβάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επικρίνει με σφοδρότητα ο Νίκος Τζώρτζογλου, σε επιστολή του προς την ΕΠΟ, τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα και τις Ενώσεις όλης της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ χαρακτηρίζει θρασύτατες τις προθέσεις του υφυπουργού αθλητισμού για την αναδιάρθρωση, την ώρα που το κράτος αδιαφορεί για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και καλεί την Ομοσπονδία να τον επαναφέρει στην τάξη.

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ΕΠΣΗ:

«Με απορία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Συμβαίνουν πολλά όμως εκείνο που μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση είναι το γεγονός της θρασύτατης παρέμβασης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο πόσος θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ… Χθες 12, σήμερα 20, αύριο πιθανότατα 40 ή ίσως και 80.

Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια.

Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου… Και όμως η βουβαμάρα συνεχίζεται…

Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων;

Στις 29 Ιουνίου στην Γ.Σ της ΕΠΟ στην Αθήνα θα πούμε περισσότερα…».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει