Ρίχνει δίχτυα στο εξωτερικό ο Εργοτέλης

ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ «ΨΑΡΕΥΕΙ» ΝΕΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΪΠΕΡΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΝΤ

206

Την ώρα που ο Εργοτέλης προσπαθεί να κλείσει με επιτυχία τα εσωτερικά του μέτωπα (βλ. ανανεώσεις), δεν αφήνει καθόλου σε δεύτερη μοίρα τη μεταγραφική του αναζήτηση και δη στο εξωτερικό.

Οι «κιτρινόμαυροι», κινούμενοι με άκρα μυστικότητα, έχουν εντοπίσει τουλάχιστον δύο αξιόλογες περιπτώσεις νεαρών παικτών τους οποίους αισιοδοξούν ότι θα εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

Ασφαλώς η φιλοσοφία των διοικούντων δεν έχει διαφοροποιηθεί συγκριτικά με πέρσι, πράγμα που σημαίνει ότι στο στόχαστρο έχουν μπει ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία.

Ο Εργοτέλης όπως είναι γνωστό, δεν επένδυσε πέρσι σε πολλούς ξένους παίκτες, αλλά αυτοί που φόρεσαν τη φανέλα του, στην πλειοψηφία τους, κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Κάιπερς που εξελίχθηκε σε μήλον της έριδος για τους μεγάλους αλλά και τον Έφορντ που επίσης έχει μπει στη λίστα αρκετών σκάουτερ.

Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο και ιδιαίτερα ο Αμερικανός φορ, ήρθαν χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις στο Ηράκλειο αλλά παρ’ όλα αυτά, ξεχώρισαν και με το παραπάνω.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, θα κινηθεί και η φετινή μεταγραφική προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποία δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν.

Από κει και πέρα, θέμα λίγων ημερών φαίνεται να είναι η τακτοποίηση των εσωτερικών εκκρεμοτήτων, με την αισιοδοξία για αίσια έκβαση, να μεγαλώνει ώρα με την ώρα. Είναι σαφές ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση των ποδοσφαιριστών, παίζει η οικονομική φερεγγυότητα της διοίκησης του Εργοτέλη αλλά και το άριστο κλίμα στις τάξεις της ομάδας, στοιχεία που στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2018, δεν θεωρούνται αυτονόητα.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, φρόνιμο είναι οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις, γιατί στην περίοδο των μεταγραφών πολλά μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει