Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής

305

Όλο το φάσμα της Πυρηνικής Ιατρικής θα καλύπτει η θεματολογία του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πυρηνικής Ιατρικής που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 14-17 Ιουνίου στο Aldemar Knossos Royal.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις νέες απεικονιστικές και θεραπευτικές εφαρμογές οι οποίες κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στην καθημερινή κλινική πράξη, αλλά και στην κλασική Πυρηνική Ιατρική η οποία έχει καταφέρει παρά την τεράστια τεχνολογική ανάπτυξη να διατηρήσει εξέχουσα θέση στον διαγνωστικό και θεραπευτικό χειρισμό των ασθενών.

Κουκουράκη Σοφία, Αν. Καθηγήτρια Πυρηνικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
Η κ. Σοφία Κουκουράκη

Στο συνέδριο θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός διακεκριμένων έμπειρων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό τη δημιουργία γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, γνώσεων και εμπειριών με εκλεκτούς συναδέλφους της ειδικότητας της Πυρηνικής Ιατρικής και άλλων συναφών ιατρικών ειδικοτήτων.

Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Κουκουράκη Σοφία, Αν. Καθηγήτρια Πυρηνικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 20.30 μμ.

Η κεντρική ομιλία με τίτλο «New Frontiers of Medical Imaging» θα δοθεί από τον Καθηγητή Arturo Chiti,  Καθηγητή Ιατρικής Απεικόνισης και Ακτινοθεραπείας Πανεπιστημίου Μιλάνου.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Λαογράφου – Δημοσιογράφου  Νίκου Ψιλάκη  με τίτλο: «Ιχνηλατώντας τον Κρητικό Μυθόκοσμο: Θεοί θνήσκοντες και Θεοί θεραπευτές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει