Έδωσε το “παρών” στα “Ποσειδώνια” ο ΟΛΗ

186

Στη σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας για τη ναυτιλία και τη θαλάσσια τουριστική βιομηχανία συμμετείχε η διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Ο Οργανισμός συμμετείχε στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018» στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στο περίπτερο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου καλωσόρισε αυτές τις μέρες τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες της έκθεσης μαζί με άλλα λιμάνια της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του οργανισμού, κος Απόλλων Φιλιππής, η κα Νίκη Γιαμαλάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού που εκπροσώπησαν τον ΟΛΗ ΑΕ, πραγματοποίησαν επαφές με παράγοντες και στελέχη εταιριών της ναυτιλιακής κοινότητας.

Τα στελέχη του ΟΛΗ συμμετείχαν και σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Med Cruise. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγινε αναφορά στη σημασία των mega liners και στις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν τα λιμάνια που θέλουν να προσελκύσουν κρουαζιερόπλοια τέτοιων εταιρειών, ενώ συζητήθηκε και η έναρξη λειτουργίας νέων τερματικών σταθμών κρουαζιέρας εντός του 2018 για τρία λιμάνια της Μεσογείου μεταξύ των οποίων είναι και το λιμάνι του Ηρακλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει