Ανοίγουν οι τουαλέτες του Αρχαιολογικού Μουσείου

368

Έστω και με καθυστέρηση βρέθηκε λύση με τις κλειστές τουαλέτες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Από σήμερα ο Δήμος Ηρακλείου στέλνει καθαρίστρια που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της μέχρι να γίνουν προσλήψεις προσωπικού στο Μουσείο στις αρχές Ιουλίου.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης είπε στην “Π”: “Δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα και δεν μπορούμε να μην βοηθήσουμε. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) ο Δήμος στέλνει μια καθαρίστρια στο Μουσείο για να καλύπτει τα κενά που υπάρχουν όταν σχολάει η μοναδική καθαρίστρια που υπήρχε έως τώρα ή όταν έχει ρεπό”.

“Δρομολογείται αυτή η λύση σε συνεργασία με τον Δήμο γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο” μας είπε η διευθύντρια του Μουσείου κ. Στέλλα Μανδαλάκη.

Όπως έγραψε η “Π”, οι πρωτοφανείς αυτές εικόνες της ντροπής έκαναν την εμφάνισή τους στα τέλη Μαΐου. Οι τουρίστες ζητούσαν να πάνε τουαλέτα και τις έβρισκαν κλειδωμένες μετά τις 3μ.μ. με μια ανακοίνωση που έγραφε ότι δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού. Το θέμα πήρε διαστάσεις με πολλά δημοσιεύματα και ερωτήσεις στη Βουλή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει