Βάζει μπρος τον μεταγραφικό μηχανισμό ο ΟΦΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ ΕΝΩ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

298

Με το σύνολο σχεδόν των υποθέσεων (πλην Ποτουρίδη) που αφορούν τις ανανεώσεις να έχει διευθετηθεί, οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέτουν πλέον σε …κίνηση τον μεταγραφικό μηχανισμό της ομάδας, έχοντας κάνει ασφαλώς το προηγούμενο διάστημα τις βολιδοσκοπήσεις τους.

Οι πρωταθλητές της Β’ Εθνικής δεν έχουν σκοπό να προσθέσουν πολλά νέα κομμάτια στη μηχανή τους, ωστόσο 5-6 προσθήκες, ίσως και 7, κρίνονται απαραίτητες για να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει με άνεση. Τα ονόματα που γράφονται σε καθημερινή βάση είναι πολλά και είναι λογικό κάποια από αυτά να επαληθευτούν, όπως ο μέσος Παύλος Κυριακίδης, ο οποίος έλυσε χθες την συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Παρελθόν εξάλλου αποτελεί ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Παπαδόπουλο και είναι ελεύθερος να μετακινηθεί σε ομάδα της αρεσκείας του.

Στο μεταξύ, μία μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, τόνισε από τη Λάρισα όπου κάνει τις διακοπές του, ότι θα προσπαθήσει και στη Σούπερ Λίγκα να βοηθήσει τον ΟΦΗ, στον βαθμό που το έκανε φέτος:

«Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Ήταν μια σπουδαία χρονιά η φετινή για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα».

 

Ευχαριστεί Αρναουτάκη

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν στο «Γεντί Κουλέ», ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος Γιάννης Βάβουλας, διέκριναν για μια ακόμη φορά την ειλικρινή επιθυμία του κ. Αρναουτάκη να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια του ΟΦΗ και τον ευχαριστούν θερμά γι’ αυτό.

Στη χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αναπτυξιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Γιώργος Μαρής και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, τους οποίους ευχαριστεί επίσης η ΠΑΕ, για την συμπαράστασή τους.

Συνάντηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο, για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής, είχε χθες ο Μανόλης Πατεμτζής, ο οποίος ανέλαβε ως γνωστόν την εποπτεία των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ.

Συνεχίζονται οι εργασίες και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε να είναι έτοιμο στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 2 Ιουλίου.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς την ΕΠΣΗ, τον Ηρόδοτο και τον Γιούχτα εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει