Τι θα κάνει το στις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ 

230

Με την έγκριση της εισήγησης που παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά, στην οποία εμπεριέχονται αποφάσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ολοκληρώθηκε  χθες το απόγευμα  η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Ωστόσο, Σταύρος Θεοδωράκης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος άφησαν σαφείς αιχμές για τη συλλογική λειτουργία του Κινήματος.

Όπως ανέφερε στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά, το Κίνημα θα προχωρήσει στη συγκρότηση ισχυρών ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Προχωράμε για τον σκοπό αυτό στη συγκρότηση  Επιτροπής με  υπεύθυνο το μέλος του Πολιτικού μας Συμβουλίου και δήμαρχο Αθηνών Γιώργο Καμίνη» δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος, συμπληρώνοντας ότι στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι του Τομέα Αυτοδιοίκησης, οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι των κοινοβουλευτικών ομάδων, καθώς και πολιτικά στελέχη.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει «και πάλι τα καταξιωμένα στελέχη που έχουν εκλεγεί» στις περιφέρειες και στους δήμους, για να τονίσει ότι «συγκροτούμε την Επιτροπή για τα ψηφοδέλτιά μας, με υπεύθυνο τον γραμματέα της ΚΠΕ Μανώλη Χριστοδουλάκη» και τη συμμετοχή των γραμματέων των κοινοβουλευτικών ομάδων και πολιτικών στελεχών.

Παράλληλα με τη διαδικασία, στην Κεντρική Επιτροπή, οι γραμματείς των τομέων του κόμματος είχαν σύσκεψη με τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τρόποι πληρέστερης και αποτελεσματικότερης επικοινωνίας για την προώθηση των θέσεων και δράσεων του Κινήματος Αλλαγής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει