Ο Γιώργος Σταυρακάκης στο “Τάδε Έφη”

234
Ο Γιώργος Σταυρακάκης

Ο   Γιώργος Σταυρακάκης , ο γνωστός Ηρακλειώτης τραγουδοποιός, θα βρίσκεται την Παρασκευή 26 Μαΐου, στη Μουσική Σκηνή «Τάδε Έφη» για να ερμηνεύσει στο κοινό αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφική του πορεία. Μαζί του στην κιθάρα θα είναι ο γιος του, ο Σταύρος Σταυρακάκης, ο οποίος στα χνάρια του πατέρα του έχει ξεκινήσει ήδη τη δική του πορεία στα μονοπάτια του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

Οι μουσικές παραστάσεις στο «Τάδε Έφη» θα ξεκινήσουν αύριο,  Τετάρτη 23 Μαΐου, με τον Κώστα Πρατσινάκη και τον «Άνεμο Σαλονίκης». Ο Κώστας Πρατσινάκης θα κάνει ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο με κομμάτια από μεγάλο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς στεγανά και δεσμεύσεις. Ο Αλέξανδρος Αραμπατζόγλου με την κιθάρα και τη φωνή, ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης με το μαντολίνο, την λύρα και το μπουζούκι & ο Γρηγόρης Ιωσιφέλης με τα κρουστά, δένουν μαζί του πάνω στη σκηνή και βγάζουν μια απίστευτη ενέργεια.

Την Πέμπτη 24 Μαΐου στη μουσική σκηνή «Τάδε Έφη» θα βρεθεί ο τραγουδοποιός, Νίκος Σαπουντζάκης, σε μια σόλο παράσταση, όπου θα παρουσιάσει κομμάτια της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς, ενώ την Παρασκευή 25 Μαΐου, ο λυράρης Αντώνης Φραγκάκης συντροφιά με τον Δημήτρη Σιδερή στο λαούτο, θα ξεσηκώσουν το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια τους.

Η μουσική σκηνή «Τάδε Έφη» βρίσκεται στα ΤΕΙ Ηρακλείου (Γιάννη Αθητάκη 30), ενώ το τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 6932620710.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει