ΕΦΥΓΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ! Ένας γνήσιος Κρητικός, επιχειρηματίας χωρίς προβολές

369

Πράγματι  ο αείμνηστος  Θοδωρής, όπως τον ξέραμε στο παλιό Ηράκλειο, υπήρξε ένας γνήσιος Κρητικός, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας σε όλους τους τομείς που ασχολήθηκε  και ένας  αφανής φιλάνθρωπος.

Η όλη διαγωγή και συμπεριφορά του, μόνον θετικά διδάγματα αφήνει σε όλους.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης  ανεδείχθη ένας  αληθινός, γνήσιος και  σωστός επιχειρηματίας  δια λόγων και έργων, με τη μεγάλη ψυχική δύναμη,  τον  πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, τις ηγετικές ικανότητές του, την αναπτυξιακή δυναμική του, το καινοτόμο πνεύμα, την κοινωνική ευαισθησία του με τα αληθινά αισθήματα που ήταν προικισμένος και με τη διακριτικότητά του, ένας αφανής φιλάνθρωπος.

Όλα  αυτά  τα επιχειρηματικά και ψυχικά αποθέματά του, τα προτερήματα  και τα συναισθήματα που τον  διέκριναν ήταν πασίγνωστα στην κοινωνία μας και με ενθουσίαζαν,  και το έτος  2005 τον πρότεινα προς βράβευση, ως τον πλέον επιτυχημένο επιχειρηματία, στο Διοικητικό Συμβούλιο  του  Ροταριανού  Ομίλου  Ηρακλείου.

Έτσι και έγινε, και τον Νοέμβριο του έτους 2005  στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ πράγματι ήρθε ο Θοδωρής και μέσω πολλών προσωπικοτήτων και πλήθος κόσμου τού επέδωσα  μια πλακέτα και το σχετικό βραβείο.

Μια ευχή προς όλους τους νέους μας:  Ας  γίνει  παράδειγμα και ενθάρρυνση  στους νέους της Κρήτης μας,  στους νέους της Ελλάδας, η διεθνής καταξίωση  και το έργο του Θ. Βασιλάκη και ας εμπνευστούν από την πρότυπη, υγιή και αποδοτική επιχειρηματικότητα, που τον  διέκρινε, για να γίνουν κι αυτοί δακτυλοδεικτούμενοι  και έτσι να προσφέρουν στον τόπο μας,  όπως προσέφερε τόσα πολλά ο Θεόδωρος Βασιλάκης.

Στη σεβαστή οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζουμε τα θερμότατα  και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Και Σ’ ΕΣΕΝΑ …

ΦΙΛΕ ΘΟΔΩΡΗ,

ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΧΩΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ,

ΑΣ ΑΝΑΔΥΕΙ

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ  ΣΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ

ΕΝΑ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΑΕΡΑΚΙ,

ΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ

ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει