“Τρέξε για το μέλλον – υγεία – διασκέδαση – αγάπη”

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ “MELLON RUN” ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ • ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

223
Ο Στεφανουδάκης και ο κ.  Ξηρουδάκης

Ο δεύτερος αγώνας «MELLON RUN» με σύνθημα «τρέξε για το μέλλον-υγεία-διασκέδαση-αγάπη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την στήριξη του Δήμου Φαιστού.

Το πρόγραμμα των αγώνων που οργανώνει ο Σύλλογος «Νότιας Κρήτης ΑΜΕΑ γονέων και φίλων ΜΕΛΛΟΝ», περιλαμβάνει τρεις αγώνες δρόμου 16 χιλ., 6 χιλ., και ενός χιλιομέτρου στη Φανερωμένη με ώρα εκκίνησης στις 9 το πρωί.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Γιάννης Ξηρουδάκης, και ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Μανόλης Στεφανουδάκης αναφέρθηκαν στη διοργάνωση των αγώνων και κάλεσαν τους πολίτες της Κρήτης να συμμετάσχουν σε αυτούς, στηρίζοντας και το κοινωνικό έργο του Συλλόγου.

«Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του Μανόλη Στεφανουδάκη, του Συλλόγου, την οποία και στηρίζουμε. Το «MELLON RUN» έχει μέλλον, ο αγώνας πραγματοποιείται  με επιτυχία,  στηρίζεται από την κοινωνία, και έχει τη σφραγίδα και την εγγύηση ενός ανθρώπου που ξέρει να δίνει μάχες στους αγώνες τους οποίους κερδίζει και μάς κάνει υπερήφανους.

Καλούμε τους Ηρακλειώτες, τους Κρητικούς να συμμετάσχουν στους αγώνες» δήλωσε ο κ. Κουκιαδάκης, ενώ ο κ. Ξηρουδάκης είπε: “Ο Σύλλογος προσφέρει καθημερινά τεράστιο κοινωνικό έργο, αυτή η εκδήλωση έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας, στηρίζουμε φυσικά την εκδήλωση, τον πρόεδρο του Συλλόγου Μανώλη Στεφανουδάκη που αγωνίζεται καθημερινά και το αποδεικνύει στην πράξη ότι μπορεί να φέρει σε πέρας μεγάλες εκδηλώσεις με πολλαπλά κοινωνικά, αθλητικά μηνύματα”.

Ο κ. Στεφανουδάκης που είναι πρόεδρος του Συλλόγου “Το Μέλλον” σημείωσε:

“Ο αγώνας αυτός έχει πολλούς στόχους, να γνωρίσουν οι πολίτες τον Σύλλογο, να έρθουν κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά είναι και ένας αγώνας που έχει πολύ όμορφη διαδρομή, και οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη μοναδική φύση της Κρήτης. Κυρίως, όμως, να στηριχθεί ένας Σύλλογος που αυτή τη στιγμή  έχει 300 μέλη, περίπου 200 παιδιά που τα εξυπηρετεί σε θεραπευτικά προγράμματα».

Στο μεταξύ ο παραολυμπιονίκης Μανόλης Στεφανουδάκης στην Κίνα, όπου πήγε και πήρε μέρος σε διεθνείς αγώνες, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια. Το ένα στο ακόντιο με 27,74μ. και το άλλο στη σφαιροβολία με 7,91μ. “Είναι ωραίο συναίσθημα να ανεβάζεις την ελληνική σημαία στο πιο ψηλό σημείο του ιστού. “Οι αγώνες συνεχίζονται τον επόμενο  μήνα στη Γαλλία, συμμετέχοντας στην αθλητική διοργάνωση του Παρισιού.

Ο αγώνας μας  είναι συνεχόμενος, δεν  σταματάει ποτέ. Στόχος  της αθλητικής μου χρονιάς είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γερμανία τον Αύγουστο. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοηθούν να πραγματοποιώ το μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι” τόνισε ο πρωταθλητής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει