ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ: Σε δυο μέτωπα ο Ηρόδοτος

578

Σε δυο μέτωπα έχει στραμμένη την προσοχή του ο Ηρόδοτος.

Από τη μια η σκέψη βρίσκεται  στο παιχνίδι με τον Εθνικό την Κυριακή και από την άλλη,  στην υπόθεση του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας που ελπίζει ότι θα πάρει το ματς στα χαρτιά και εφόσον κερδίσει και τον Εθνικό θα είναι και με τα δυο πόδια στη Β’ Εθνική.

Το θετικό είναι ότι σιγά-σιγά μπαίνουν όλοι οι παίκτες και όπως όλα δείχνουν ο Μανόλης Παπαματθαιάκης θα έχει τη  δυνατότητα να παρατάξει κομπλέ την ομάδα του. Ακόμα κι ο Κασμερίδης προπονείται και θέτει υποψηφιότητα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Πάντως, παράλληλα στον Ηρόδοτο προετοιμάζονται και για την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Η εκδίκαση έχει προγραμματιστεί για αύριο και την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο νομικός κ. Βαγιάκος και οι Παπαματθαιάκης, Ξυδάκης, Κασαπάκης.

Χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν σε αυτό το παιχνίδι όπου, μεταξύ άλλων τραυματίστηκε και αστυνομικός.

Από το Σωματείο Φίλων Ηροδότου καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας σε συνάντηση που θα γίνει σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στη σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου όπου θα γίνει ομιλία από τον πρόεδρο Λάκη Καργιωτάκη και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ομάδα και το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης με τον Εθνικό ορίστηκε ο Βρέσκας (Πιερίας) με βοηθούς τους Βρούζο (Πιερίας), Τοροσιάδη (Μακεδονίας).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει