“Ρε κοπελιά, μπας και είσαι από την Τουρλωτή;”

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1.311

Μπερδέψαμε τους ρόλους, μπερδέψαμε και τα μπούτια μας.

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας. Του ταιριάζει όμως ταμάμ «έχω πράμα που σαλεύει και το μουστερή γυρεύει».

Δεν είναι ντοκιμαντέρ, δεν είναι  εκπομπή έρευνας. Δεν τη λες σατυρική, σίγουρα όχι ταξιδιωτική, ούτε καν μαγειρικής.

Δεν είναι παιχνίδι γνώσεων αλλά ούτε και ο τροχός της τύχης. Μάλλον υπάρχει τροχός που ενδέχεται να γυρίσει για να…. Έξυπνοι είστε, το πιάσατε το υπονοούμενο.

Σίγουρα  ο Σειρηνάκης, ο τύπος που έχει αφήσει εποχή με τις μνημειώδεις παραγωγές του (βλέπε Τζούλια, Ντούβλη) θα τρώει τα λυσσακά του. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση από μέρους του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου βάλθηκε να κάνει λαϊκό ανάγνωσμα το μπανιστήρι και μάλιστα αυτό του χειρίστου είδους. Και λειτουργεί και αθέμιτα.

Τι θα απογίνουν οι επαγγελματίες του χώρου όταν κάποιες ερασιτέχνιδες με τσαχπινιά στο μάτι και  χείλη τρομπαρισμένα, τους παίρνουν την …μπουκιά από το στόμα. Μπερδέψαμε τους ρόλους, μπερδέψαμε και τα μπούτια μας.

Στο διαδίκτυο επικρατεί ντελίριο. Τα tweets έχουν πάρει φωτιά και μαζί με τα μπατζάκια μας κινδυνεύουν να καούν και τα εγκεφαλικά μας κύτταρα.

Μην αρχίσετε πάλι τις συνωμοσίες περί ψεκάσματος. Το μόνο ψέκασμα που πέφτει είναι για να δροσιστούν τα «πειραγμένα» οπίσθια που έχουν «στουμπώσει» τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

«Ρε κοπελιά, μπας και είσαι από την Τουρλωτή;». Και το είπε η καλή μου: «Το δυνατό μου σημείο είναι η προσωπικότητά μου».

Ο έκλεμπερ παρουσιαστής, κοσμοπολίτης με γαλλική φινέτσα στο πέτο σαν τηλεοπτικός προαγωγός προτρέπει συνωμοτικά ένα από τα κελεπούρια να …αποπλανήσει με «κεριά και λιβάνια» συμπαίχτριά του (ο Θεός να το κάνει για παιχνίδι).

Θα έλεγα κάτι για τα κεριά και τα λιβάνια, αλλά μακριά από εμάς.

Τι; Πώς είπατε; Δεν σας επιτρέπω να κατηγορείται το ΕΣΡ ότι κοιμάται ολόρθο. Όχι μόνο δεν κοιμάται, αλλά τα μάτια του έχουν πεταχτεί έξω.

Παρακολουθούσε και αυτό αποχαυνωμένο. Λίγο το λιβάνι και τα κεριά, λίγο τα λόγια του παπά, λίγο τα λικνιζόμενα κορμιά και τα αβυσσαλέα ντεκολτέ…

Άβυσσος η ψυχή του ΕΣΡ (το οποίο εδέησε τελικά να επέμβει), άβυσσος και η ψυχή του τηλεοπτικού κοινού.

Κατ’  άλλα όλοι βλέπουν National Geographic και εκπομπές λόγου στην ΕΡΤ. Τέτοια κοπέλια μπορείς να μην τα σπουδάσεις;

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει