«Κοινή απόφαση για τις Ακαδημίες»

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

317

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον του Νίκι Παπαβασιλείου για συνεργασία με τον ΟΦΗ σε επίπεδο Ακαδημιών. Ο Κύπριος πρώην άσος της ομάδας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανάληψη των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΟΦΗ έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αρκετές συζητήσεις με όλο το φάσμα του ΟΦΗ και τη Δευτέρα  παρευρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, στο οποίο και ανέλυσε το πλάνο του σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η πρόταση του Νίκι Παπαβασιλείου αφορά στη χρήση του τετάρτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, για το οποίο γίνονται ενέργειες να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, στην χρήση του τρίτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και του γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απέναντι απο το Carrefour, για το οποίο υπάρχει πλάνο αξιοποίησης.

Για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το θέμα αυτό, ούτε έχει ληφθεί απόφαση. Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε γνωστό στον Νίκι Παπαβασιλείου ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς στη νέα εποχή των υποδομών θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία Ερασιτένη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Για το σκοπό αυτό θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο διοικήσεων, αλλά και του Νίκι Παπαβασιλείου, προκειμένου να γίνει συζήτηση για το θέμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Δανδάλης:  «Το βλέπω θετικά»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  για την πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου ότι «από την πρώτη στιγμή την έχω δει θετικά. Ο Νίκος ξέρει τι σημαίνει ΟΦΗ, αλλά κυρίως είναι ένα άνθρωπος που λείπει από τις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Εχει σπουδάσει και έχει μελετήσει το αντικείμενο και μπορεί να μεταφέρει στο σωματείο μας αυτή τη δύναμη.

Εύχομαι να μπορέσουμε να βγάλουμε δικά μας παιδιά τα επόμενα χρόνια, κάτι που είναι για μένα μονόδρομος».

Παπαβασιλείου: «Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ»

Με τη σειρά του ο Νίκι Παπαβασιλείου τόνισε ότι «Είναι τιμή μου που βρέθηκα στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να καταθέσω την πρότασή μου και να αναλύσω τις σκέψεις μου στο θέμα των Ακαδημιών. Από το 2009 που δούλεψα προπονητής στην ομάδα είχα δώσει το πλάνο μου πάνω σε αυτό. Η θέση μου ήταν πάντα ότι η ομάδα πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στις Ακαδημίες για να είναι βιώσιμη.

Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ και έχουμε στόχο να δουλέψουμε επαγγελματικά.

Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου».

Να τονιστεί ότι στην πρόταση του Νίκι Παπαβασιλείου, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, δεν υπάρχει όπως είχε δημοσιοποιηθεί η διεκδίκηση ποσού από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε περίπτωση που επιλεγεί κάποιος παίκτης από την Ακαδημία για να γίνει επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα.

Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, στην συζήτηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον παλαίμαχο άσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΟΦΗ στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Μπούλου Δημήτρη για τον ξαφνικό θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Ο Δημήτρης ήταν γιος του Νίκου Μπούλου.

Με το βλέμμα στο μέλλον και έχοντας στη σύνθεσή του πολλά νέα παιδιά που θα αγωνίζονται του χρόνου στην Κ17 της ΠΑΕ, ο ΟΦΗ ‘94 επικράτησε με 4-1 του Μεταξοχωρίου στην αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει