ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: Gay friendly προορισμός η Κρήτη

466

Κρήτη με… κλειστά μάτια προτείνουν τα βρετανικά gay media, αναφέροντας ότι είναι ο καλύτερος προορισμός διακοπών λόγω και της φιλικής αντιμετώπισης των ντόπιων.

Όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης, “η Kρήτη ήταν πάντα γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τις πόλεις με την έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά τη φιλοξενία των ντόπιων.

Πλέον,  αποτελεί και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους gay ταξιδιώτες, αφού μπορεί να προσφέρει τόσο στιγμές χαλάρωσης σε απομονωμένες παραλίες όσο και στιγμές διασκέδασης στις πόλεις της”.

Φυσικά, όπως επισημαίνουν,  στην ανάπτυξη της Κρήτης ως gay friendly προορισμός έχει συμβάλει και η φιλική αντιμετώπιση των ντόπιων και των επαγγελματιών του τουρισμού απέναντι στους gay ταξιδιώτες.

Το Travel by Interest, σε συνεργασία με το Gay Star News, το δημοφιλέστερο Gay Media του Ηνωμένου Βασιλείου, φέρνει και πάλι την Ελλάδα στο επίκεντρο.

Μετά την επιτυχημένη καμπάνια Gay Honeymoon Santorini, αυτή τη φορά προτείνει την Κρήτη στους gay ταξιδιώτες ως τον απόλυτο beach destination.

Μέσα από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Gay Star News, παρουσιάζονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένας gay ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει την Κρήτη για τις επόμενες διακοπές του.

Στο άρθρο υπάρχουν και προτάσεις με gay friendly ξενοδοχεία σε Ηράκλειο (Lato Boutique Hotel, Olive Green Hotel), Άγιο Νικόλαο (Minos Beach Art Hotel) και Χανιά (Domes Noruz Chania, Thalassa Beach Resort).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει