Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακή αφήγηση και διδασκαλία»

254

Στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Ψηφιακή αφήγηση και διδασκαλία», που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Χαιρετισμό, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, απηύθυνε ο Γιώργος Αλεξάκης, αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρωπαϊκών & Διεθνών Θεμάτων.

Συντονιστές του προγράμματος είναι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας της Σμύρνης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, που συμμετέχει ως εταίρος, μαζί με το 45ο Δημοτικό Σχολείο, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Αλικαρνασσού και τον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Σχολικής Ζωής Χανίων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης, απευθυνόμενος στους συνέδρους, επεσήμανε τη δημιουργική και παραγωγική συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Επίσης αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον κρίσιμο ρόλο του σχολείου στην ψηφιακή εκπαίδευση καθώς και στην ανάγκη να επηρεαστούν τα προγράμματα σπουδών των σχολείων από τα συμπεράσματα του προγράμματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει