Απαντήσεις από έναν έγκριτο επιστήμονα

377
Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης

Πότε πρέπει να κάνω εξωσωματική γονιμοποίηση; Ποιες είναι οι νεότερες τεχνικές; Είναι ασφαλής  διαδικασία για την υγεία της γυναίκας; Μέχρι ποια ηλικία μπορώ να αποκτήσω παιδί;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντήσει με την ομιλία του ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης MD, PhD, MBA, MPH, μαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος, διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Βόννης, εξειδικευμένος στην εξωσωματική γονιμοποίηση, απόψε στις 9.30μ.μ. στο “Lato Boutique Hotel”, στο πλαίσιο των συνεστιάσεων που πραγματοποιεί ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Νίκος Καζαντζάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δρ. Ζερβομανωλάκης  θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και σε όλες τις νέες τεχνικές που έχουν εξασφαλίσει ότι η μέθοδος της εξωσωματικής είναι πλέον εύκολη, επιτυχημένη και ασφαλής, τόσο για το ζευγάρι που κάνει τη θεραπεία όσο και για το παιδί που θα γεννηθεί.

Παράλληλα, ο Δρ. Ζερβομανωλάκης θα παρουσιάσει τις λύσεις που δίνουν τη δυνατότητα στη σύγχρονη γυναίκα να παρατείνει τη γονιμότητά της, επιλέγοντας εκείνη το πότε θα γίνει μητέρα.

Οπως σημείωσε ο Ροταριανός Ομιλος,  “η πολυετής εμπειρία του Δρ. Ζερβομανωλάκη σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Γερμανίας και της Αυστρίας, όπου ασχολήθηκε και εξειδικεύθηκε σε όλο το φάσμα περίθαλψης ζευγαριών με υπογονιμότητα και σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης, τον καθιστούν έναν από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες στο χώρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Σε συνεργασία μάλιστα με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, το Ιnstitute of Life-ΙΑΣΩ, που διαχειρίζεται πάνω από 3.000 ζευγάρια το χρόνο με θέματα γονιμότητας, ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης διαθέτει σημαντική εμπειρία γύρω από τις πιο σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους που προσφέρουν λύσεις γονιμότητας για κάθε ζευγάρι”.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων:

Παπαδάκη Ρένα 6945108410, Πατεριανάκη Πόπη: 6977239303.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει