Σειρά έχουν τίτλος και… Παπαδόπουλος για τον ΟΦΗ

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

371

Tην επόμενη μέρα άρχιζαν να σχεδιάζουν στον ΟΦΗ μετά την οριστικοποίηση της ανόδου και πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην τεχνική ηγεσία του Νίκου Παπαδόπουλου. Οι δυο πλευρές έχουν κάνει ήδη την πρώτη επαφή και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνει και νέα η οποία θα είναι και η καθοριστική για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Παπαδόπουλος,  αναφερόμενος στο θέμα της παραμονής του, είπε: «Θα συζητήσουμε και θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξαναπέσει στα λάθη που έγιναν. Για μένα με αυτά που έχω ζήσει σε αυτήν την ομάδα είναι λίγο παράξενο να πανηγυρίζω άνοδο από τη Β’ στην Α’ Εθνική».

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν μετά το τέλος του αγώνα στην Καλαμαριά
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν μετά το τέλος του αγώνα στην Καλαμαριά

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του ΟΦΗ στην άφιξη της ομάδας μετά το παιχνίδι της Καλαμαριάς νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Πάνω από 200 άτομα έδωσαν το “παρών” στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τους πρωτοπόρους που είχαν στις αποσκευές τους το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε ότι στόχος είναι «η πρώτη θέση, γιατί πρέπει να είναι ο ΟΦΗ. Να πάρουμε και το πρωτάθλημα». Για τη χαρά του κόσμου του ΟΦΗ δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη και η χαρά η δική μου, που νιώθει περήφανα ο κόσμος για την ομάδα. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα περήφανος. Θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και να κερδίζει».

Ποτουρίδης και Πουρτουλίδης στην άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ έτυχαν όπως και όλοι οι συμπαίκτες τους θερμής υποδοχής.
Ποτουρίδης και Πουρτουλίδης στην άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ έτυχαν όπως και όλοι οι συμπαίκτες τους θερμής υποδοχής.

Για το τι κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ σε μια χρονιά με προβλήματα απάντησε ότι ήταν «ο χαρακτήρας των παικτών, ο κόσμος, που στήριξε την προσπάθεια στη δύσκολη στιγμή. Εκεί φάνηκε το μέταλλο αυτής της ομάδας. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλυθεί».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης που υποδέχθηκε την αποστολή ανέφερε ότι η επέκταση της συνεργασίας με τον Παπαδόπουλο αποτελεί προτεραιότητα. Όπως είπε «τον προπονητή τον εκτιμούμε και τον αγαπούμε. Είναι προτεραιότητα για μας. Βοήθησε πολύ την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Από αυτόν θα ξεκινήσουμε».

Ενώ ευχαρίστησε  τους μετόχους «τους ανθρώπους, που πριν από τρία χρόνια ανέλαβαν την ομάδα. Όπως επίσης και τα παιδιά που κράτησαν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές».

Ο Κώστας Καζανάκης για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ τόνισε: «Τώρα αρχίζει μια δυσκολότερη χρονιά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Α’ Εθνική θέλει προσοχή και πολλή δουλειά».

Ο Μανόλης Μπολάκης ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι. Οι κόποι μιας χρονιάς  ανταμείφθηκαν. Δώσαμε χαρά στην ομάδα, στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Τέλος καλό, όλα καλά».

 Από αριστερά οι κ.κ. Μυλωνάκης, Γουρνιεζάκης, ο πρόεδρος τη; ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και ο Μανώλης Bασιλάκης στα αποδυτήρια της Καλαμαριάς
Από αριστερά οι κ.κ. Μυλωνάκης, Γουρνιεζάκης, ο πρόεδρος τη; ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και ο Μανώλης Bασιλάκης στα αποδυτήρια της Καλαμαριάς

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς που την Κυριακή είχε τα γενέθλιά του και πήρε το καλύτερο δώρο τόνισε «Είναι μια πεντακάθαρη άνοδος και μια δικαίωση όλων αυτών που προσπάθησαν τρία χρόνια τώρα να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και έφεραν την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε. Συγχαρητήρια σε όλους».

*Οι παίκτες πήραν διήμερο ρεπό και επιστρέφουν σήμερα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο στις 5μ.μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει