Η εκδήλωση των Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου: Με επιτυχία η «Προσκοπική Πυρά»

632

Την Κυριακή που πέρασε (του Θωμά, 15 Απριλίου 2018), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια Συνάντηση των Παλαιών Προσκόπων του Ηρακλείου που φιλοξενήθηκε στο 6° Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού.

Το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού της πόλης μας, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Ανατολικής Κρήτης, οι 4 Αρχηγοί των Προσκοπικών Συστημάτων της περιοχής μας, με βαθμοφόρους τους & μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης τους, καθώς και πολλοί Παλαιοί Πρόσκοποι του Ηρακλείου.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με παλιούς καλούς φίλους και να ξαναζήσουν την εμπειρία μιας Προσκοπικής Πυράς με παιχνίδια, τραγούδια, σκετς, επίδειξη κατασκευής σκαπανικής αλλά και μια υπέροχη ομιλία για τον ιδρυτή του Ελληνικού Προσκοπισμού, Αθανάσιο Λευκαδίτη.

Η εκδήλωση των Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου: Με επιτυχία η «Προσκοπική Πυρά»

Μετά τη λήξη της πυράς, όλοι απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι οικοδεσπότες.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: την Κρητική Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος “Krivek Α.Ε.” για την προσφορά των προϊόντων της, το 6° Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού για την φιλοξενία.

Μπορείτε να έλθετε σε επικοινωνία αναλόγως:

– Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης: pepak.sep.ora.ar / τηλ. 2810284396

– Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου: www.eppi.ar / τηλ. 2818101914

– 6° Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν. Αλικαρνασσού: Θεοτοκοπούλου & Μ. Ασίας, 71601 Νέα Αλικαρνασσός / τηλ. 6945447448.

Πρόσκοποι Ανατολικής Κρήτης

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει