Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και άλλες εκδηλώσεις στο Τάδε Έφη

268

Έναν από τους σημαντικούς συνθέτες και τραγουδοποιούς, της ελληνικής μουσικής, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων,  θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 20 Απριλίου, η μουσική σκηνή “Τάδε Έφη”.

Με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά, θα ψιθυρίσει αλήθειες που μοιάζουν σαν παραμύθια, θα σκαρώσει στίχους και θα μας χαρίσει απλόχερα σκέψεις και συναισθήματα που δίνουν νόημα στη ζωή. Μαζί του στην κιθάρα και στο τραγούδι η Ιωάννα Ψαράκη, ενώ ως επίσημος προσκεκλημένος θα εμφανιστεί ο γνωστός συνθέτης-μαντιναδολόγος Αριστείδης Χαιρέτης ή Γιαλάφτης!

Οι μουσικές βραδιές στο “Τάδε Έφη” ξεκινούν αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου με τις Βραδιές Μπουάτ που διοργανώνει ο Μιχάλης Κακέπης. Αυτή η Τετάρτη είναι αφιερωμένη στην ποίηση, με φιλοξενούμενους τους φίλους ποίησης και φιλοσοφίας Ηρακλείου. Οι Ρένα Τζωράκη (δημοσιογράφος-ποιήτρια), Μανώλης Καφετζάκης (ποιητής), Ευάγγελος Γεωργαντόπουλος (συγγραφέας-ποιητής) και Γιώργος Συμεωνίδης (στρατηγός ε.α-ποιητής) θα απαγγείλουν στο ακροατήριο αγαπημένα τους ποιήματα, ενώ ο  Μιχάλης Κακέπης θα ντύσει μουσικά τη βραδιά.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου οι Γιάννης Βακωνάκης, Μανώλης Γιαννακάκης, Δημήτρης Καλογιαννάκης και Μάνος Καινουργιάκης θα διασκεδάσουν τους καλεσμένους τους με κρητικά τραγούδια κι η αυλαία θα πέσει το Σάββατο 21 Απριλίου, με τους Αντώνη Φραγκάκη (λύρα-τραγούδι) και Δημήτρη Σιδερή (λαούτο-τραγούδι) να υπόσχονται μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Όλα τα live  θα ξεκινήσουν μετά τις 10 βράδυ και υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ. Η μουσική σκηνή “Τάδε Έφη” βρίσκεται στα ΤΕΙ Ηρακλείου (Γιάννη Αθητάκη 30) ενώ το τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 6932620710.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει