Συγχαρητήρια από ΕΠΣΗ και ΕΠΑ στις Μικτές

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

249

Μετά την ολοκλήρωση του φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει με ανακοίνωσή της τα θερμά της συγχαρητήρια στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και προσωπικά τον κ. Καραμολέγκο για τη διοργάνωση και άψογη φιλοξενία του φάιναλ φορ, όπως συγχαίρει και τις Ενώσεις Κυκλάδων και Αχαΐας για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν το φετινό όμορφο ταξίδι των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ και ιδιαίτερα τον μέγα χορηγό Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε από το εξωτερικό για να βρίσκεται δίπλα στο συγκρότημα του Ηρακλείου στον τελικό με τη Μακεδονία.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η «Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση», η παράταξη που ως γνωστόν θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΗ. Ο πρόεδρός της κ. Λημναίος και τα μέλη της συγχαίρουν την ομάδα των Νέων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης αλλά και τη Μικτή Παίδων Ηρακλείου για την προσπάθεια που κατέβαλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενώσεων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων με 10 νίκες σε ισάριθμα ματς (35-10 τα γκολ), ενώ η ομάδα του Ηρακλείου ολοκλήρωσε την πορεία της στο θεσμό με 8 νίκες και 2 ήττες (24-7 γκολ).

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε φυσικά για τη Μικτή ΕΠΣΗ, η οποία θα συμμετάσχει στο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης» που θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου (12-13 Μαϊου), με στόχο ασφαλώς την κατάκτησή του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει