ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Παρών ο Εργοτέλης στο μεγάλο “πάρτι” της Θεσσαλονίκης

318

Το μεγαλύτερο πάρτι γυναικείου ποδοσφαίρου στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ «Όλες για το παιχνίδι» (#itsawomansgame), το οποίο διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Μακεδονίας και την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» και της δράσης «Λύσε τη σιωπή».

Η κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο με το γήπεδο τεχνητού χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε επί τόπου και αυτός σε χώρο αναψυχής για δεκάδες κορίτσια! Στα ψυχοκινητικά παιχνίδια και στα παιχνίδια ελεύθερου ποδοσφαίρου που διήρκησαν σχεδόν τρεις ώρες, συμμετείχαν 72 επιλεγμένα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αντώνη Πριόνα κορίτσια από συλλόγους όλης της χώρας, τα οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φεστιβάλ, οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Μέντεκα, αλλά και δεκάδες κοπέλες που προσήλθαν στην εκδήλωση!

Ανάμεσα στις επιλεγμένες ποδοσφαιρίστριες που βρίσκονται στον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας κορασίδων, ήταν και τέσσερα κορίτσια του Εργοτέλη. Ο λόγος για τις Ειρήνη Λιοδάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Χρυσούλα-Μαρία Παπαδάκη και Ελπίδα Χαλαμπαλάκη, ενώ η Γιάννα Δούκα κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό τιμ.

Το ποδοσφαιρικό πάρτι της πλατείας Αριστοτέλους παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων Ζήσης Βρύζας, καθώς και ο διευθυντής Eκπαίδευσης της ΕΠΟ Θωμάς Μεταξάς.

Η εξωστρεφής δράση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης έκλεισε με ζούμπα για τα κορίτσια και με αναμνηστικά δώρα προς όλες!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει