Πόλος έλξης τα Μάλια για τους Βρετανούς

ΦΘΗΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

11.337

Υπάρχουν μερικοί προορισμοί διακοπών που δεν χρειάζεται να… τινάξεις την μπάνκα στον αέρα για να πας, αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους οι βρετανικές εφημερίδες, που καταγράφουν τις φθηνότερες χώρες για τους Άγγλους με την Τουρκία να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ συμπεριλαμβάνουν και τα Μάλια.

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Travel Supermarket, η Βουλγαρία, η Τουρκία, το Μαρόκο, η Μάλτα και η Ισπανία προσφέρουν αξιοπρεπείς προσφορές για το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι.

Η σελίδα σύγκρισης των τιμών των διακοπών εξέτασε το κόστος των διακοπών επτά νυχτών στο εξωτερικό που αναχωρούν μεταξύ 1 Μαΐου και 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.  Διαπιστώθηκε ποιες χώρες είναι πιθανό να προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές και επίσης ποια θέρετρα έχουν κατά μέσο όρο χαμηλότερη τιμή για τα all-inclusive πακέτα.

Έξι από τα 15 φθηνότερα θέρετρα για πακέτα διακοπών είναι στην Ισπανία και πέντε στην Τουρκία, ενώ τα υπόλοιπα στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, το Μαρόκο και τη Μάλτα.

Οι δέκα πρώτες χώρες με τη σειρά των φθηνότερων, κατά μέσο όρο, για all-inclusive πακέτο προσφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι εξής:

  1. Βουλγαρία
  2. Τουρκία
  3. Μαρόκο
  4. Μάλτα
  5. Ισπανία
  6. Ελλάδα
  7. Αίγυπτος
  8. Πορτογαλία
  9. Κύπρος
  10. Κροατία.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει