Ξέφυγαν… οι Τούρκοι

421

Συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα οι προκλητικές δηλώσεις και δράσεις των Τούρκων, με τον επικεφαλής του τούρκικου Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και συνεταίρο του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί να εξαπολύει επιθέσεις κατά πάντων.

Ο Τούρκος εταίρος του Ερντογάν επιτέθηκε επίσης και εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου υποστηρίζοντας ότι ο υπουργός «έχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίσης υστερίας, να μπει σε κλινική».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί απείλησε παράλληλα για πόλεμο, αναφέροντας πως η Τουρκία μπορεί να επαναλάβει για μία ακόμα φορά όσα έκανε στη Σμύρνη το 1922. Απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο, είπε χαρακτηριστικά: «Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν, θα επαναλάβουμε την Ιστορία. Για μας είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί, μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα».

Συνεχίζοντας ο Τούρκος εταίρος του Ερντογάν τόνισε: «Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς, αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει