Μια σημαντική διάκριση για 17χρονη Ηρακλειώτισσα χορεύτρια

3.294
Η Μαρία Βιολάκη-Γεωργιλαδάκη

Στην Ανώτατη Σχολή Κλασικού Μπαλέτου Dance Academy του Victor Ullate   στη Μαδρίτη έγινε δεκτή η μαθήτρια   Μαρία Βιολάκη-Γεωργιλαδάκη της σχολής χορού Backstage Dance Revolution.

Η Ακαδημία Χορού του Victor Ullate είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές κλασικού χορού. Mάλιστα ο  Victor Ullate έχει εκπαιδεύσει κάποιους από τους πιο καταξιωμένους χορευτές παγκοσμίως όπως οι: Angel Corella, Tamara Rojo, Joaquin De Luz, Lucia Lacarra, Carlos Lopez και Igor Yebra.

Μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης στη Μαδρίτη η επιτροπή έκρινε πως η Μαρία Βιολάκη-Γεωργιλαδάκη είναι σε θέση να ενταχθεί στο τμήμα της σχολής, λόγω της τεχνικής της αρτιότητας. Η διεύθυνση της σχολής και ιδιαιτέρως η δασκάλα της στο κλασικό μπαλέτο Κρυσταλλία Καραβασιλειάδου νιώθουν την ανάγκη να δώσουν δημοσίως τα συγχαρητήριά τους και να ευχηθούν μια μεγάλη χορευτική καριέρα στη 17χρονη Μαρία.

“Η πολυετής, επίμονη προσπάθεια, η αγάπη για τον κλασικό χορό και η κατάλληλη προετοιμασία” τονίζουν οι  Όλγα Μαρμαρίδη και Κρυσταλλία Καραβασιλείου “για τις εισαγωγικές εξετάσεις απέδωσαν δίνοντας την ευκαιρία σε ένα νέο κορίτσι να ακολουθήσει τα όνειρά του. Ελπίζουμε το παράδειγμα της Μαρίας να βοηθήσει και άλλα νέα παιδιά να μη διστάσουν να ανοίξουν τα φτερά τους για να πετάξουν όσο πιο ψηλά μπορούν”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει