Παράδοση αυτοκινήτου στο “Χαμόγελο του παιδιού”

312

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας ήδη συμπληρώσει ένα έτος λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκινά τη διαδικασία ανέγερσης ενός Σπιτιού για παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας.

«Το Χαμόγελό του Παιδιού προχωρά στην ανέγερση και λειτουργία του Σπιτιού χάρη στη χρηματοδότηση που έλαβε από το ίδρυμα Dr. Bastle Khouldokormaff Charttable Foundation που εδρεύει στην Ολλανδία καθώς και τον κ. Ευάγγελο Μαυρομιχαλάκη, ττου δώρισε το οικόπεδο στη μνήμη των γονέων του Γεωργίου και Ελένης και του γιου του Γεωργίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η δωρεά από τον πρόεδρo κο Μαρκάκη του Ροταριανού Ομίλου Candia Ηρακλείου και συγκεκριμένα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες μεταφοράς των παιδιών του σπιτιού του Οργανισμού.

Το Σπίτι θα παρέχει φροντίδα, προστασία και αγάπη σε παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας θα λειτουργήσει στο πρότυπο των Σπιτιών που λειτουργεί ο Οργανισμός μας σε άλλα 11 σημεία πανελλαδικά.

Την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός στο οικόπεδο όπου θα ξεκινήσει η ανέγερση του Οικήματος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κον Ειρηναίο.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην οδό Δελβινακίου ΟΤ 217 στον ‘Αγιο Ιωάννη στις Μεσαμπελιές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει