Θα ανέβουν στο σανίδι οι μικροί μαθητές

295

Στο σανίδι ετοιμάζονται να ανέβουν, για ακόμα μια φορά, οι μικροί μαθητές! Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαί δευσης Νομού Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” συνεχίζει  την παράδοση που  δημιούργησε και διοργανώνει   το 24ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης δίνοντας την  ευκαιρία σε  μαθητές, εκπαιδευτικούς και  στα σχολεία  τους  να βιώσουν την  εμπειρία  της  συμμετοχής και να ταξιδέψουν στην  χώρα του  ονείρου και  της  φαντασίας με  οδηγό  τους  την  ελπίδα για  ένα  καλύτερο  αύριο.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 29 Μαΐου έως και   Τετάρτη 6 Ιουνίου στη φιλόξενη  αίθουσα του  Θεατρικού  Σταθμού  Ηρακλείου.

Οι εκπαιδευτικοί εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή  τους, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου (Έβανς 83-85 , Στοά Μουρτζή  2ος όροφος , Τηλ/ Fax : 2810-284190 ), ή με τον πρόεδρο κ. Μπελαδάκη Μανώλη στο τηλ 6974750597 και  να  αποστέλλουν την δήλωση  συμμετοχής  τους και  την  φωτογραφία  της  Θεατρικής  Ομάδας στις  Γραφικές  Tέχνες  Πατεράκης  τηλ 2810227933 (υπόψιν κας Πέλας) και στο email printpat@otenet.gr

H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. Την ονομασία του σχολείου και της τάξης που θα συμμετέχει.
  2. Τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο.
  3. Ονόματα εμψυχωτών, συντελεστών, μαθητών.
  4. Διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά).
  5. Φωτογραφία της θεατρικής ομάδος

Καταληκτική  ημερομηνία  συμμετοχής: 30  Μαρτίου.

Διαγωνισμός  αφίσας Φεστιβάλ

Ο Σύλλογος καλεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους  να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για την αφίσα και το κάρτ ποστάλ του  Φεστιβάλ τα οποία διανέμονται σε όλα τα σχολεία του Νομού Ηρακλείου. Η επιλογή θα γίνει από ειδική επιτροπή.

Όσοι συμμετέχουν  θα πάρουν έπαινο συμμετοχής και τα έργα τους θα εκτεθούν στο Φουαγιέ του Θεατρικού Σταθμού κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Τα έργα θα σταλθούν σκαναρισμένα στο email του Συλλόγου e-mail: dhmotiko@otenet.gr.

Το έργο που θα επιλεγεί  θα βραβευτεί με  ειδικό έπαινο.

Καταληκτική  ημερομηνία  συμμετοχής  30 Μαρτίου.

Είναι  γνωστό  ότι το Φεστιβάλ λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης για την οποία, όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.

Ακόμη, η βραδιά συμμετοχής του σχολείου σας θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει