Στη “μάχη” της πρόκρισης για τους “4” η Μικτή ΕΠΣΗ

589

Για το εισιτήριο της τετράδας οι Νέοι

Η ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Έτοιμη για τη μάχη με έπαθλο το εισιτήριο στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ είναι η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 11 το πρωί την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα.

Η ηρακλειώτικη αποστολή αναχώρησε χθες αισιόδοξη από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης με απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «AVALON» στην περιοχή της Θέρμης. Την αποστολή συνοδεύουν οι Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος Κουτεντάκης από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων όπως και ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης.

Οι παίκτες που έχει επιλέξει  ο Γιάννης Χατζησεβαστός για το σημερινό κρίσιμο ματς είναι  οι: Νεοκοσμίδης (Κ-19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς, Βασιλάκης (ΠΟΑ), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουιδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ).

Διαιτητής του προημιτελικού ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας), με πρώτο βοηθό τον Τσιότσο Νικόλαο (ΕΠΣ Μακεδονίας) και δεύτερο βοηθό τον Φράγιο Αναστάσιο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει