Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι Έηζολ 3 στο “Bofor”

839

Ένας από τους επιδραστικότερους μουσικούς των τριών τελευταίων δεκαετιών που τα τραγούδια του μπήκαν όσο λίγα στη ζωή και στις παρέες μας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας,  θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή “BOFOR” το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ.

Μια μουσική παράσταση η οποία εκεί που νομίζεις ότι τελείωσε ξαναρχίζει, βγάζοντας στην επιφάνεια απρόβλεπτα τραγούδια να ενωθούν μ’ αυτά που περιμένουμε.

Δημιουργώντας το περιβάλλον ενός Rock Party που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Εν μέσω ηχογραφήσεων και προετοιμασίας για το επετειακό “Πυξ Λαξ 2018”, ο Φίλιππος Πλιάτσικας βάζει το καλώδιο του ενισχυτή στην πρίζα και ξαναβρίσκει την επαφή του με τον ηλεκτρικό ήχο.

Απ’ την εποχή των ηχογραφήσεων της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα και του παραδείσου που πάνε οι Παλιές Αγάπες, άλλαξαν οι κιθάρες και τα μηχανήματα αλλά όχι η διάθεση…

Μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα οι Έηζολ 3: Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Λιβαδάς στα drums.

Τηλ. κρατήσεων: 6948-371397.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει