επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

217

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και άλλο κακό να μην σας έβρει. Το ποδόσφαιρό μας, λέει, κυλάει μέσα στη σήψη και τη διαφθορά. Ναι; Από πότε;

ΟΤΑΝ κάποιοι επέμεναν από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 για τις παράγκες και τους κρατικούς οσφυοκάμπτες, με την ανοχή και τη βούληση των οποίων στήνονταν τα πάντα, τους λέγανε γραφικούς. Τώρα όλοι ανακάλυψαν ότι οι ρίζες του κακού ξεκινούν από παλιά.

ΓΙΑ ΝΑ φτάσουμε στον Ιβάν τον οπλοφόρο, γνωρίσαμε πρώτα τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Σωκράτη Κόκαλη, τον Τροχανά και τον Μελισανίδη, τον Κομοπότη, τον Μπέο, τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη και πάει λέγοντας. Όλοι τους άφησαν το δικό τους στίγμα στον βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΛΛΑ οι παραπάνω είχαν την τύχη να μην σχετίζονται με κανένα Τσίπρα και κανένα ΣΥΡΙΖΑ, οπότε παρέμειναν στην κοινωνία άσπιλοι, άχραντοι και αμόλυντοι!

Ο ΙΒΑΝ όμως έκανε κανονικό νταλαβέρι με την κυβέρνηση, που του έκανε τέτοια καλουριά, ώστε να αισθανθεί ότι μπορεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη για να φτάσουμε στην «μπούκα» της Κυριακής στην Τούμπα.

ΑΙΣΧΟΣ για την τωρινή κυβέρνηση, που αβάνταρε τον ολιγάρχη,  αλλά και για τις προηγούμενες που προσπαθούν τώρα να βγουν αθώες περιστερές.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ η κυβέρνηση προσπάθησε να κάνει κάτι, αλλά το αποτέλεσμα μέχρι τώρα δεν τη δικαιώνει. Και ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη ήττα; Ότι αυτοί που κατηγορούνται για τη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο τώρα γελούν και τρίβουν τα χέρια τους με τα πεπραγμένα των επίδοξων εξυγιαντών. Και αυτό είναι ένα οδυνηρό αυτογκόλ.

ΚΑΤΑ τ’ άλλα ο Σαββίδης ζήτησε συγνώμη από τον ΠΑΟΚ, την Ελλάδα και την παγκόσμια κοινότητα! Δεν ξέρω αν στη Ρωσία λένε τις ίδιες παροιμίες, αλλά ας του πει κάποιος τι λένε στα καθ’ ημάς για τη συγνώμη και το φιλότιμο.

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, η κόρη του Γιώργου (της γνωστής οικογενείας) και της Άντας, επελέγη από εταιρεία κρητικών κρασιών για τη διαφήμισή της. Τόσο τυχαίο ήταν νομίζετε το «θα τον μεθύσουμε τον ήλιο…»;

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά η CIA έχει γυναίκα στο τιμόνι της. Ο λόγος για τη Τζίνα Χάσπελ, την οποία ο Τραρμπ διόρισε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.  Να δούμε τώρα ποιος θα τον ξαναπεί μισογύνη…

 

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει