ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Γράφει ιστορία με τους καλύτερους φιλάθλους»

377

Το εγκώμιο των φιλάθλων του έπλεξε ο Ηρόδοτος με χθεσινή του ανακοίνωση. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού μετά και τη νίκη με ανατροπή επί της Κηφισιάς, στην οποία είχε μεγάλη συμβολή και η εξέδρα στάζει μέλι και τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η ομάδα γράφει ιστορία με τους καλύτερους φιλάθλους». Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«;Eνα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ξεχωριστούς φιλάθλους μας που για άλλη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών!

Πήραν την ομάδα από το χέρι και την οδήγησαν σε μια μεγάλη, σε μια πολύτιμη νίκη!

Με τις ιαχές και τους πανηγυρισμούς τους προκάλεσαν «σεισμό» και έκαναν το γήπεδο του Ηροδότου να πάλλεται στους ρυθμούς των συνθημάτων τους. Η ομάδα μας συνεχίζει να γράφει ιστορία παρέα πάντα με τους καλύτερους φιλάθλους!”

Με άλλη ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος συγχαίρει τον διαιτητή κ. Πόγκα (Εύβοιας), τους βοηθούς του κ.κ. Αναστασάκη-Κομισοπούλου (Χανίων), «για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της 19ης αγωνιστικής της ομάδας μας με την Κηφισιά σε έναν ακόμη κρίσιμο και κομβικό αγώνα και για τους δύο. Τους ευχόμαστε πάντα τέτοιες διαιτησίες και καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους».

Ο Ηρόδοτος εύχεται στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Στρίντζη, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, με υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει