ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΕΠΗ: Στις 31 Μαρτίου το σεμινάριο για τη χρήση απινιδωτή

287

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αγοράς δυο απινιδωτών από τον Σύλλογο Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου. Σε πρώτη φάση θα δοθούν σε δυο γήπεδα, στο γήπεδο του ΕΓΟΗ όπου προπονούνται οκτώ ομάδες και οι ακαδημίες τους και στο γήπεδο της Μινωϊκής όπου δίδουν τους αγώνες τους και προπονούνται έξι ομάδες με τις ακαδημίες τους.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 10:30πμ στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου στην αίθουσα Ανδρόγεω θα γίνει η παρουσίαση και το σεμινάριο από ειδικούς για την εκμάθηση χρήσης του πιο εύχρηστου απινιδωτή που κυκλοφορεί, τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά και ενήλικες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Από τον Σύλλογο καλούνται όλες οι ομάδες που έχουν στέγη στα γήπεδα ΕΓΟΗ και Μινωικής αλλά και οι εκπρόσωποι από όλες τις ομάδες παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του νομού Ηρακλείου να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, καθώς σε κάθε εκδήλωση αγώνα που θα δίνουν πρέπει να έχουν τον απινιδωτή στο γήπεδο όπου αγωνίζονται.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους γιατρούς, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους αρχηγούς των ομάδων και σε όποιον άλλον το επιθυμεί.

Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Χρήστος Μαρκόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει τη σωστή χρήση του απινιδωτή. Επίσης στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα τιμηθούν δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ένας παράγοντας για το ήθος τους και την προσφορά τους στον κρητικό αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Πρόκειται για τους Εμμανουήλ Πολυχρονάκη, Αντώνη Γιαλαμά και Στάθη Αμανατίδη. Τέλος, επειδή δεν θα διεξάγεται αγώνας ή προπόνηση σε κανένα άθλημα χωρίς τη χρήση απινιδωτή, το σεμινάριο είναι ανοικτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει