Ο πατέρας της Αγγελικής πιστεύει ότι είναι σε μοναστήρι

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

5.192

Οχτώ χρόνια συμπληρώθηκαν τον περασμένο μήνα από την ημέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η Αγγελική Σταυρουλάκη, η 20χρονη τότε  κοπέλα από την Ασή Γωνιά, η οποία χάθηκε από προσώπου γης, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει να αγοράσει φάρμακα από φαρμακείο στην Επισκοπή Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια υποθέσεις εξαφάνισης στο νησί, που συνοδεύεται από πολλά αναπάντητα ερωτήματα, γύρω από τους λόγους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η 28χρονη σήμερα Αγγελική

Μετά την εξαφάνισή της ακολούθησαν μια σειρά από γεγονότα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αποτέλεσμα της αγωνίας, της στεναχώριας, της πίεσης και των αισθημάτων αγάπης που ένιωθαν και εξακολουθούν να νιώθουν συγγενικά της πρόσωπα. Οι γονείς της, ακόμα περιμένουν ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία απόδειξη ότι το παιδί τους είναι στη ζωή.

Η απόδειξη αυτή όμως δεν έχει έρθει, ενώ όπως μας είπε χθες ο πατέρας της Γιώργος Σταυρουλάκης, ο ίδιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κόρη του βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι, ενδεχομένως εκτός Κρήτης, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι γονείς της σκέφτονται ότι υπάρχει το ενδεχόμενο το παιδί τους να μη βρίσκεται στη ζωή.

«Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια, ψάξαμε σε πολλά μοναστήρια. Ερευνήσαμε σε σημεία όπου θα μπορούσε να είχε επισκεφτεί φεύγοντας από το Ρέθυμνο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα». Όπως λέει ο ίδιος, ακόμα και ιδιωτικός ντεντέκτιβ από την Αθήνα συμμετείχε στις έρευνες, οι οποίες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα»

Η Αγγελική Σταυρουλάκη αγνοείται από τις 18 Φεβρουαρίου 2010. Εχει ύψος 1,77 μ. και όταν χάθηκε φορούσε τα γυαλιά της, μπλε τζιν παντελόνι, λευκά αθλητικά παπούτσια, άσπρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε φύγει από το χωριό της οδηγώντας το αυτοκίνητο της οικογένειάς της προκειμένου να πάει σε ένα φαρμακείο στην κοντινή Επισκοπή. Το αυτοκίνητο βρέθηκε τρεις ώρες μετά στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, μετά τη γέφυρα Πετρέ. Ο

λα τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ τα κλειδιά ήταν στη μηχανή του. Η ανάλυση των τηλεφωνημάτων στο κινητό τηλέφωνό της δεν έφερε αποτελέσματα. Φίλοι της ανέφεραν σε παλαιότερα σχετικά δημοσιεύματα ότι «όταν μπήκε στη σχολή της, τη Νοσηλευτική, είχε πέσει σε μια μικρή κατάθλιψη.

Είναι πολύ ευαίσθητο άτομο, ωστόσο αυτά που έβλεπε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων την είχαν επηρεάσει αρνητικά. Μάλιστα μια καθηγήτριά της της είχε προτείνει να σταματήσει τη σχολή γιατί τη βλάπτει. Ωστόσο εκείνη, επειδή γνώριζε πως οι γονείς της έδιναν χρήματα για τις σπουδές της, δεν ήθελε να τους το πει για να μην τους στενοχωρήσει. Τέτοιο παιδί είναι».

 

Αγωνία για τρεις Κρητικούς εξαφανισθέντες
Και για τους τρεις εξαφανισθέντες εκδόθηκαν silver alert

Αγωνία για   τρεις Κρητικούς

Συνεχίζεται η αγωνία για τρεις οικογένειες, μέλη των οποίων έχουν εξαφανιστεί και παρά τις αναζητήσεις δεν υπάρχουν αποτελέσματα.

Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου έχει να δώσει σημεία ζωής η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, η οποία εξαφανίστηκε από το Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη Κατερίνα έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, χρήματα ή προσωπικά της έγγραφα. Η 37χρονη έχει ύψος 1.70 και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ριγέ σακάκι, παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι χθες ήταν και οι αναζητήσεις για τον 70χρονο Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά. Ο ηλικιωμένος από τα Σφακιά όταν εξαφανίστηκε στις 7 Μαρτίου φορούσε ένα τζιν μπουφάν και ένα μαύρο μπουφαν, ενώ έχει εκδοθεί για την υπόθεση silver alert.

Τέλος, άκαρπες παραμένουν επίσης οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της Ειρήνης Ρουσάκη, η οποία εξαφανίστηκε στις 24 Ιανουαρίου από το χωριό Πιλαλήματα Σητείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει