ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ: Το χαμόγελο της μικρής Ραφαέλας

378

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον αρχηγό του ΟΦΗ, Ανέστη Νάστο, να κρατάει από το χέρι τη μικρή Ραφαέλα και να μπαίνουν στο γήπεδο στο ματς με την Καρδίτσα, προσφέροντας δυνατά κοινωνικά μηνύματα.

Με επιστολή της η οικογένεια της Ραφαέλας ευχαριστεί τον ΟΦΗ: «Όλη η οικογένεια της Ραφαέλας θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΟΦΗ. Γιατί ο ΟΦΗ αγκάλιασε τη Ραφαέλα σαν να είναι μέλος της οικογένειας του και εμείς μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε για το χαμόγελό της την ώρα που έμπαινε μέσα στο γήπεδο.

Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στον Ανέστη Νάστο, που είναι αρχηγός του ΟΦΗ και το να είσαι αρχηγός αυτού του συλλόγου δεν εκφράζει μόνο το περιβραχιόνιο που φοράει, αλλά εκφράζει όλους εμάς που είμαστε φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Το να είσαι αρχηγός του ΟΦΗ δεν είναι μόνο ότι δείχνεις μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Και ο ΟΦΗ δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός σύλλογος για την πόλη του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο μια ομάδα, είναι ένα φαινόμενο και μια ιδέα που προσφέρει στην κοινωνία μας και οι στιγμές χαράς που έζησε η Ραφαέλα μας είναι στιγμές που αναδεικνύουν τη σημασία της ύπαρξης του συλλόγου.

Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τα συναισθήματα που έζησε η Ραφαέλα μας. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την χαρά που έδωσε στην κόρη μας και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ο ΟΦΗ είναι κάτι πολύ παραπάνω για το Ηράκλειο και την Κρήτη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει