Κρήτη: Κορυφαίος προορισμός και για το Thomas Cook

641

Η Κρήτη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών στη λίστα του Thomas Cook, που θα λειτουργήσει φέτος νέο ξενοδοχείο στο νησί. Σύμφωνα με το Tormos Νews νέο ξενοδοχειακό fund, για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ιδιόκτητων ξενοδοχειακών brand σε δημοφιλείς προορισμούς, δημιούργησε η Thomas Cook από κοινού με την ελβετική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων LMEY Investments.

Το fund Thomas Cook Hotel Investments θα αποτελείται από 5 ξενοδοχεία αξίας 150 εκατ. λιρών, εκ των οποίων τα 2 είναι τα Sunwing Kallithea στη Ρόδο και Sunwing Makrigialos στην Κρήτη.Στόχος του fund είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων που λειτουργούν με τα brand του τουρ οπερέιτορ, προσθέτοντας σε αυτά γνωστά ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς της Thomas Cook.

Ο οργανισμός βρίσκεται σε συζητήσεις με ξενοδόχους που δραστηριοποιούνται σε μεσογειακούς προορισμούς, και τους επόμενους μήνες θα ανακοινώσει νέες προθήκες ξενοδοχείων. Γνώμονας για την ένταξη ξενοδοχείων θα είναι η ανάπτυξη χαρτοφυλακίου ποιοτικών ξενοδοχείων.

Μετά το πρώτο Casa Cook στη Ρόδο, πέρυσι άνοιξε το Casa Cook της Κω, με περισσότερα από τα 2 τρίτα των κρατήσεων να προέρχονται από νεόυς πελάτες της Thomas Cook.Το τρίτο Casa Cook θα ανοίξει αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη, και θα είναι το πρώτο της αλυσίδας που θα είναι αφιερωμένο στις οικογένειες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει