ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Έχουν μέλλον οι μικροί της Μεσαράς

234

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι λιλιπούτειοι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στους Αναπτυξιακούς Αγώνες παμπαίδων ηλικίας 8-10 ετών και στο Κύπελλο παμπαίδων ηλικίας 11-13 ετών που διεξήχθησαν το Σάββατο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα οι 8χρονοι Γιώργος Μουρτζάκης και Βαγγέλης Λιονάκης στη πρώτη τους έξοδο από την Κρήτη, και συμμετέχοντας με μεγαλύτερους αθλητές απ όλη την Ελλάδα, κατάφεραν να προκριθούν στην πρώτη 8αδα, καταλαμβάνοντας την 7η και 8η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 54 αθλητές.

Μια επιτυχία που δείχνει ότι το μέλλον τούς ανήκει. Φανερά τρακαρισμένοι και μακριά από τον καλό τους εαυτό ήταν οι άλλοι 2 ξιφομάχοι από τη Μεσαρά.

Ο Γιάννης Λιονάκης στην πρώτη του εμφάνιση σε πανελλήνιους αγώνες δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο πάρα τη μια νίκη που κατάφερε. Κατέλαβε τελικά την 33η θέση.

Ο “μεγάλος”  της παρέας Κώστας Λιανικής, κάνοντας μια νίκη, πέρασε στον δεύτερο γύρο, αλλά χάνοντας τον αγώνα που θα τον έφερνε στους 32 καλύτερους ξιφομάχους μέχρι 13 ετών κατέλαβε την 38η θέση.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Φουστανάκης δήλωσε ευχαριστημένος από την επιτυχία των μικρών αθλητών του που δουλεύουν συστηματική, προκειμένου να χτίσουν το δικό τους δημιούργημα στο πανελλήνιο στερέωμα.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς και την ANEK -Blue Star Firries για τη στήριξη που παρέχουν στους αθλητές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει