Τέλος εβδομάδας ο εργολάβος στο Στάδιο Ελευθερίας

ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

374

Σε φάση διόρθωσης αρκετών προβλημάτων μπαίνει το Στάδιο Ελευθερίας τη στιγμή που συμπολίτες μας διαμαρτύρονται για την επιβολή 2 ευρώ για τη φύλαξη της εγκατάστασης αλλά και το γεγονός ότι η ΓΓΑ δεν έχει υπογράψει τον προϋπολογισμό του ΕΑΚΗ (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έρθει μειωμένος κατά πολύ), άρα δεν μπορεί να πληρώσει ούτε… καρφίτσα.

Πέρα από το λίφτινγκ των αποδυτηρίων που έχει γίνει, μπαίνει στο τέλος εβδομάδας ο εργολάβος για αποκατάσταση κτηριακών προβλημάτων.

Όπως είναι γνωστό, η είσοδος από την πλατεία του Κόρακα είναι κλειστή εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς το στέγαστρο, το οποίο ουσιαστικά είναι μια κατασκευή από μπετόν, δεν έχει συντηρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να διαβρώνεται.

Συνέπεια της κατάστασης αυτής είναι να πέφτουν κομμάτια σοβάδων, να έχουν φανεί τα σκουριασμένα σίδερα και το μπετόν να είναι σε κακή κατάσταση.

Όλα τα προβλήματα αυτά θα αποκατασταθούν, από εργολαβία του Δήμου Ηρακλείου μαζί με μια συνολικότερη παρέμβαση που σχεδιάζεται στα αποδυτήρια και στις κερκίδες.

Το συνολικό κόστος του έργου φτάνει στα 93 χιλ. ευρώ.

Συγκεκριμένα θα φτιαχτεί η κεντρική πόρτα (από την πλατεία Κόρακα), θα γίνει μόνωση, βάψιμο κερκίδων (ίσως και τοποθέτηση καθισμάτων που έχει στείλει η ΓΓΑ εδώ και 2 χρόνια) και βελτίωση του χώρου γυμναστηρίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει