Σε διεθνή έκθεση ο ΕΣΔΑΚ

322

Στη δεύτερη Διεθνή Έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος Verde Tec, που πραγματοποιείται στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας, συμμετείχε ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Χάρης Μαμουλάκης, βραβεύτηκε για τη δράση του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελο, για το έργο «Τροφή από Τρόφιμα – Food for Feed» που υλοποιεί ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βερολίνου.

Ο Ενιαίος Σύνδεσμος απέσπασε τα εύσημα επίσης και για την πρωτοπορία του να αποσύρει την πλαστική σακούλα. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που  επισκέφθηκαν το περίπτερο, ζητώντας να πάρουν το ενημερωτικό έντυπο που έχει εκδώσει ο Σύνδεσμος, αλλά και την τσάντα πολλαπλών χρήσεων που διακινεί δωρεάν.

«Τα προβλήματα επιτάσσουν να κάνουμε πράξη τον πολιτισμό του καταναλωτή, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνδέσμου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει