Το πρώτο TEDx συνέδριο του Πανεπιστημίου

430

Το πρώτο TEDx συνέδριο του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι γεγονός! Το TEDxUniversityofCrete είναι ένα συνέδριο που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Συνδυάζοντας έναν μεγάλο αριθμό από διαφορετικές πτυχές της καθημερινής ζωής και με θέμα “Destinations”, το TEDxUniversityofCrete θα παρουσιάσει ομιλίες από σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους είναι ο  Μίλτος Λογιάδης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Άδα Σταματάτου, ο Ηλίας Κυρίτσης, ο Πωλ Βιττωρούλης, η Άννα Μιχοπούλου και η Διάνα Βουτυράκου.

Oι “Προορισμοί” αναφέρονται στους στόχους που έχουμε κατακτήσει, αλλά και στους επόμενους, μιας και το ταξίδι προς την ολοκλήρωση δε σταματά ποτέ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους “Προορισμούς” μέσα από τη σκοπιά 12 διαφορετικών ατόμων και να αναλογισθούν ποιος είναι ο ρόλος μας ως άτομα που συμπορεύονται σε αυτή την αέναη διαδρομή που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εμπειρίες.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση πλαισιώνεται από τέσσερα διαφορετικά workshops, μία έκθεση επιστήμης αλλά και  εντυπωσιακά performances που έχουν προετοιμαστεί ειδικά γι’ αυτό.

Το συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Μπορεί να εξασφαλίσει κανείς τη θέση του κλείνοντας το εισιτήριό του, αλλά και να μάθει περισσότερα για την εκδήλωση στην ιστοσελίδα www.tedxuniversityofcrete.com .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει