Οι Μινωικές Γραμμές τίμησαν την πρωταθήτρια Ευρώπης Κέλλυ Κυδωνάκη

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

296

Την 17χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε, Κέλλυ Κυδωνάκη, τίμησαν οι Μινωικές Γραμμές στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Ηράκλειο.

Η 17χρονη αθλήτρια από το Τυμπάκι, με τη θέληση και την αγάπη της για το Καράτε, κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία “Νέων Γυναικών” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας.

«Τη στηρίζουμε γιατί η κοινωνία πρέπει να έχει πρότυπα»  ανέφερε χαρακτηριστικά διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Αντώνης Μανιαδάκης και συνέχισε.

«Σήμερα, τιμάμε την προσφορά της στον αθλητισμό και τον τόπο μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που με τη χορηγική μας στήριξη συμβάλουμε στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε και εμείς χορηγικά στην προσπάθεια της Κέλλυς, που κατάφερε, όχι μόνο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας της στην Ευρώπη, αλλά παράλληλα να είναι και μία άριστη μαθήτρια στις σχολικές της υποχρεώσεις».

Ο κ. Μανιαδάκης κατέληξε: «Με την εργατικότητα και το πείσμα που σε διακρίνει θεωρώ δεδομένο ότι σύντομα θα σε θαυμάσουμε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε μία από τις προσεχείς σου αθλητικές αναμετρήσεις, για να κάνεις και πάλι όλους τους Έλληνες να καμαρώνουν από υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια στην οικογένειά σου, και τον εξαίρετο προπονητή σου κ. Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη, που βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν επάξια στις προσπάθειές σου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει