Νίκη με Φωστήρα και… σώθηκε ο ΠΟΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΓΕΝ. 2007) ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

651

Η ήττα από την Παλαιόχωρα παρέτεινε την αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΟΑ για την παραμονή, η οποία θα κριθεί πλέον στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Φωστήρα στο Ατσαλένιο.

Ο ΠΟΑ μπορεί να μην πήρε βαθμούς την τελευταία αγωνιστική, αλλά το ίδιο έγινε και με τις άλλες ομάδες που βρίσκονται από κάτω του στη βαθμολογία, κι έτσι η κατάσταση δεν άλλαξε, με τους πράσινους να εξακολουθούν να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον Φωστήρα είναι σημαντικό, γιατί με μια νίκη ο ΠΟΑ ουσιαστικά αγκαλιάζει την παραμονή του στην κατηγορία, έχοντας το πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα του Ταύρου, την οποία είχε νικήσει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Από σήμερα λοιπόν ο ΠΟΑ προετοιμάζεται με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τον Μανόλη Σουτζή να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπαδομιχελάκη.

Εμπειρία για την Ακαδημία

Μια μοναδική εμπειρία  βίωσαν τα 14 παιδιά  της Ακαδημίας ΠΟΑ 2007 (Μιχάλης Σταματάκης, Στέλιος Χαχλιουτάκης, Δημήτρης Μαυρογιαννάκης, Παύλος Καινουργιάκης, Πέτρος Ζωάκης, Τζανής Τσαγκαράκης, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Άλκης Κωνσταντακόπουλος,  Χριστόφορος Κουμάκης, Νίκος Νινιράκης,  Γιώργος Γιαννιδάκης,  Ραφαέλ Καλαφάτης, Κώστας Βασσάλος,  Νίκος Ντουλάκης,  Σπύρος Μπουτσάκης) το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, όπου με την καθοδήγηση του προπονητή τους Νίκου Μακράκη έδωσαν φιλικούς αγώνες με την ΑΕΚ (1-1), Πανιώνιο (0-0), Ατρόμητο (1-2), αποκομίζοντας σπουδαίες εικόνες στον αγωνιστικό τομέα και 3 διαφορετικές εγκαταστάσεις ακαδημιών κορυφαίων ελληνικών συλλόγων. Σημαντική ήταν επίσης η επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και η παρακολούθηση του νικηφόρου αγώνα της πρωτοπόρου ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (1-0).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει