Κονδύλια για τη βελτίωση των δρόμων

331

Ενέκρινε τελικά το ποσό των 600.000 ευρώ το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών για τη βελτίωση των δρόμων σε Αγία Πελαγία και στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου.

Η χρηματοδότη έρχεται μετά από σχετικό αίτημα, το οποίο είχε καταθέσει ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, στον γενικό γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Γιώργο Δέδε, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στον Δήμο Μαλεβιζίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος είχε παρουσιάσει τα δεδομένα στο Γενικό Γραμματέα, καθώς και τις υφιστάμενες δυσκολίες αναφορικά με την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος από πόρους του Δήμου. Ο γενικός γραμματέας είχε δεσμευθεί τότε να ενισχύσει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, κάτι που φαίνεται ότι γίνεται πλέον πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι η χρηματοδότηση των 600.000 ευρώ προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών των συγκεκριμένων περιοχών.

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε την έγκριση του αιτήματός μας από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου και της Αγίας Πελαγίας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος και τόνισε: «Με το ποσό αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις και να βελτιώσουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας αλλά και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει