επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

312

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους! Επιτέλους χωρίς σκόνη, επιτέλους βόρειος Αφρική χωρίς το… χαρακτηριστικό της Σαχάρας. Φέτος δεν μας το ‘χει ούτε ο Θεός τελικά; Λέτε να κάνει χειμώνα από… Μάη;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ σήμερα; Μα, 7 του Μάρτη; Και θυμήθηκα το… πάρτι! “Πάρτι, πάρτι στις 7 του Μάρτη” φώναζαν πριν 18 χρόνια. Και ύστερα ήρθε ο Καραμανλής. Και άλλαξε η τύχη της χώρας. Και κάποια στιγμή μπήκαμε στα μνημόνια…

ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (το 2009) ο Καραμανλής δεν μίλησε. Θέλει να επιστρέψει ως σωτήρας. Η χρυσή εφεδρεία της χώρας.

ΤΙ ΛΕΣ, βρε παιδί μου; 253 μέτρα μπήκαν μέσα στην παραμεθόριο οι Έλληνες; Και παραβίασαν την τουρκική περιοχή! 253 μέτρα… δουλέματος.

ΓΙΑ τους γείτονες τα λέγαμε και τα βλέπουμε. Μπλέξαμε σε κάθε περίπτωση, αφού είναι βέβαιο ότι θα μας πάνε… καροτσάκι. Ελπίζουμε να είναι εβδομάδες και όχι… μήνες.

ΧΘΕΣ έδωσε μια διαφορετική εκδοχή η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah. Όπως γράφει, πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται πιθανώς η κατασκοπεία, αλλά η εντατική δραστηριότητα των Ελλήνων συνοριοφυλάκων να σταματούν παράτυπους μετανάστες, προερχόμενους από την Τουρκία ή ακόμη και να τους απωθούν πίσω (push back), τακτική παράνομη, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο.

ΕΓΩ πάλι νομίζω ότι ήταν… λαντουριστή. Με ένα σμπάρο έπιασαν πολλά τρυγόνια.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση πάντως, κρίνουμε με διαφορετικά κριτήρια ξεχνώντας ότι στην Τουρκία ισχύει ακόμη ο στρατιωτικός νόμος. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ έκαναν τον τσαμπουκά στους Ιταλούς. Τους έπαιρνε από πολλές απόψεις. Για να δούμε τι θα κάνουν και με του Αμερικανούς. Εκεί θα φανεί πού το πάνε.

Ο ΓΙΟΣ του Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ και η κόρη του στη Βουλή. Δεν κατάλαβα, πού είναι το περίεργο; Εάν δεν διοριστούν αυτοί, ποιος θα διοριστεί; Εσύ; Το παιδί σου; Βρε, κάτι απορίες που έχετε…

ΚΙ ΕΧΟΥΝ δίκιο αυτοί που λένε ότι ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

ΚΟΒΕΙ η ΕΡΤ την εκπομπή της Εύης Κυριακοπούλου. Και μετά από μήνες κοροϊδία, όπως καταγγέλλει η ίδια. Γιατί άραγε; Δεν ήταν πολύ φιλοκυβερνητική; Οπως καταγγέλλλει η ίδια, σε κάποιους στη διοίκηση της ΕΡΤ «δεν άρεσαν» οι προσωπικότητες που είχε προγραμματίσει για να συζητήσει μαζί τους, στο πλαίσιο του τοκ σόου «Η ζωή είναι αλλού».

ΟΝΤΩΣ συγκλονιστικό! Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα κι ο σύλλογος τού έκανε νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές που θα είχε εν ζωή και θα εισπράττει στο εξής η οικογένειά του! Μπράβο τους!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει