ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: «Χρονιά με χρυσά γράμματα…»

281

Με τοποθέτηση στην επίσημη σελίδα στο facebook ο Ηρόδοτος ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του και στέλνει μήνυμα για την συνέχεια.

Αναλυτικά, η διοίκηση αναφέρει:

“Δεν υπάρχει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι φέτος, που ο κόσμος μας δεν είναι στο πλευρό της ομάδας μας. Η συμπεριφορά τους, η διαγωγή τους, οι φωνές και ο ρυθμός τους είναι ένα μεγάλο όπλο για τους ποδοσφαιριστές μας, να φτάνουν στη νίκη.

Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι στην πορεία η συμπαράσταση και η προσέλευση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη!! Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε σε νέες νίκες και διακρίσεις, γράφοντας για άλλη μια χρονιά με “χρυσά” γράμματα την ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας!!”

Επίσης η διοίκηση του Ηροδότου με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Φωστήρα για την φιλοξενία. Συγκεκριμένα ευχαριστεί  «τον πρόεδρο του Φωστήρα κ. Διονύση Πανταζή, το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργο Πετρινόλη και την σύζυγό του Μαρία, αλλά και όλο το ΔΣ της ομάδας του Φωστήρα.

Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες από μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Φωστήρας, προάγουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και είναι τιμή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε αυτό τον χώρο» τονίζουν από τον Ηρόδοτο, ενώ ευχαριστούν  επίσης από τον Φωστήρα τον Μανόλη Στουπάκη που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κυλήσουν όλα ομαλά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει